Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 apr 2015 - Anul XX, nr. 98 (5910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Recunoştinţă

Primarul Mihăiţă Negură i-a premiat pe veteranii de război din Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În sala de şedinţe a Primăriei Câmpulung Moldovenesc a avut loc în cursul zilei de ieri o festivitate de omagiere a veteranilor de război care locuiesc în acest municipiu. Iniţiatorul acestui eveniment a fost primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, acesta declarând că a ţinut să organizeze această festivitate în semn de recunoştinţă pentru cei 32 de veterani de război din acest municipiu. Alături de primar, la festivitate au mai fost prezenţi viceprimarul Gavril Chirodea, comandantul Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare” şi al Garnizoanei Câmpulung Moldovenesc, dr. colonel Colonel Teofil Ispas, preotul militar Constantin Cătălin Cârloanță, comandantul Poliției Municipale, comisarul-șef Vasile Reabschi, comandantul detașamentului de jandarmi, Ilie Horia, profesori de istorie. La ceremonie au mai fost prezente rudele apropiate ale veteranilor și o parte din personalul Primăriei Câmpulung Moldovenesc.

Primarul din Câmpulung Moldovenesc a ţinut să-i nominalizeze pe toţi cei 32 de veterani de război din acest municipiu, respectiv Ilie Colibaba, Ștefan Nuțescu, Teodor Rusu, Victor Moise, Adrian Dociu, Gheorghe Mîndrilă, Vasile Moldovan, Ilie Covătaru, Radu Șuhane, Gavril Țăran, Ioan Alboi, Vasile Coicea, Petru Crăciunescu, Vasile Piticar, Nicolai Țîmpău, Teodor Donisan, Traian Corduș, Eugenie Piticari, Aurel Prundean, Ioan Țîmpău, George Piticar, Vasile Corlățan, George Mazere, Ioan Grămadă, George Tanasan, Aurelian Merilă, Aurel Nisioiu, Petru Lesenciuc, Gavril Maricari, Toader Cocârță, George Strugar și Ioan Niculea.

Evenimentul de ieri a fost marcat printr-un discurs emoționant al primarului Mihăiță Negură, prin care acesta a adus un elogiu calității de veteran și vârstei înaintate ale acestora. Ulterior, au luat cuvântul și o parte dintre veteranii de război prezenți, aceştia arătându-și mulțumirea și aprecierea față de această acţiune şi de inițiativa avută de autoritățile locale.

Apoi, toţi cei prezenţi au servit un pahar de șampanie, veteranii primind diplome de merit, împreună cu un ajutor financiar în valoare totală de 9.600 de lei, sumă alocată din bugetul local, momentul fiind emoționant, atât pentru cei sărbătoriți, cât și pentru toţi cei prezenți.

Trebuie spus că din cauza unor motive medicale doar 17 din totalul celor 32 de veterani au putut participa la festivitatea de ieri, motiv pentru care primarul Mihăiţă Negură s-a deplasat personal la domiciliul celor absenţi, înmânându-le diploma de merit, o monografie a municipiului şi premiul în bani cuvenit fiecăruia dintre ei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Mihăiţă Negură i-a premiat pe veteranii de război din Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primarul Mihăiţă Negură i-a premiat pe veteranii de război din Câmpulung Moldovenesc5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei