Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 apr 2015 - Anul XX, nr. 98 (5910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Oferte competitive

Auto Mitric a lansat oficial programul Rabla 2015

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Auto Mitric Suceava, dealer VW, a lansat, ieri, oficial, Programul Rabla 2015, cel prin care Administraţia Fondului pentru Mediu stimulează înnoirea parcului auto din România. Sucevenii îşi pot achiziţiona autoturisme noi cu preţuri reduse cu până la aproape 2.000 de euro, prin facilităţile oferite de acest program.

La Auto Mitric Suceava, dealer VW, prin programul Rabla sunt promovate la preţuri foarte atractive modelele Polo, Golf şi Jetta.

 

Auto Mitric este şi colector de rable, pentru a veni în sprijinul clienţilor

Radu Ianovici, directorul de vânzări al Auto Mitric Suceava, a anunţat că programul a fost demarat propriu-zis din această săptămână, după ce, de la 1 aprilie, s-au depus dosarele de acceptare în program.

„Suntem singurul dealer de sine stătător acreditat în Suceava şi Botoşani care participă la programul Rabla. Pentru a veni în sprijinul clienţilor noştri şi a simplifica formalităţile şi documentaţia suntem şi colectori de rable”, a precizat directorul de vânzări Ianovici.

El a amintit că şi în acest an prima de casare pentru o maşină veche este de 6.500 de lei, sumă care se scade din preţul maşinii noi. La această primă de casare se mai poate adăuga un Eco Bonus de 750 de lei, pentru achiziţionarea de modele Euro 6 aflate în oferta Auto Mitric. De asemenea, prin programul guvernamental se mai oferă un Eco Bonus de 1.500 de lei pentru maşinile cu sistem de propulsie hibrid sau un Eco Bonus de 2.500 de lei pentru maşinile de tip electric hibrid.  

O informaţie importantă este că în acest an sunt acceptate la programul Rabla maşinile mai vechi de opt ani, însă cu condiţia obligatorie de a fi înmatriculate în România înainte de 31 decembrie 2007.

 

Auto Mitric a dezvoltat o bază de date pentru clienţii care vor să tranzacţioneze tichete 

Radu Ianovici a declarat: „Un mare avantaj pe care îl oferim clienţilor noştri este că suntem şi colectori de rable, astfel că un client care vrea o maşină nouă de la noi face un singur drum. Noi ne ocupăm de tot dosarul, începând de la eliberarea certificatului de radiere”, a declarat Radu Ianovici. Mai mult, Auto Mitric oferă şi serviciu de tractare, pentru cei care au nevoie de aşa ceva, la un preţ sub cel perceput de firmele de profil.

El a mai precizat că Auto Mitric a format o bază de date, aflată pe site-ul autoservice-ului, unde se pot înscrie mai multe categorii de clienţi: cei care doresc să caseze o maşină fără a cumpăra alta, cei care vor să cumpere una nouă, dar nu au o rablă, ori, în cazul cel mai dorit, cei care au o rablă şi vor să-şi achiziţioneze prin acest program un autoturism nou.

Referitor la acest capitol, al tranzacţiilor cu tichete pentru programul Rabla, Radu Ianovici a ţinut să aducă o precizare importantă: “Noi nu cumpărăm tichete, acestea de altfel nici nu există faptic, ci doar electronic. Noi doar facilităm tranzacţia de tichete între clienţi”. 

 

VW Polo, preţ de la 9.070 de euro, cu TVA inclus

La capitolul oferte pentru acest an, directorul de vânzări al Auto Mitric a arătat că modelul Polo s-a vândut anul trecut, prin programul Rabla, cu 11.200 de euro, în timp ce în acest an preţul prin program pleacă de la 9.070 de euro, cu TVA inclus.

Alte oferte foarte competitive sunt la modelul Golf, 13.827 de euro, şi Jetta, 14.981 de euro, ambele prin programul Rabla. Prin programul Rabla se pot cumpăra, bineînţeles, şi alte modele de maşini promovate de Auto Mitric.

Radu Ianovici a mai subliniat că sucevenii interesaţi de ofertă pot afla mai multe detalii pe site-ul automitric.ro sau la sediile dealerului din Suceava, la ieşirea din municipiu spre Fălticeni, pe partea dreaptă, şi din Rădăuţi, pe strada Câmpului, numărul 1, pe drumul spre Putna.

Înscrierile pentru programul Rabla au început şi pentru persoanele juridice.

Directorul de vânzări al Auto Mitric a mai spus că pentru 2015 semnalele de pe piaţă sunt bune, în sensul că ar fi mai mulţi români care vor să-şi cumpere o maşină nouă.

„În aceste condiţii ne-am propus ca prin programul Rabla să vindem cu 60% mai mult decât în anul precedent”, a mai spus Radu Ianovici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Auto Mitric a lansat oficial programul Rabla 2015.
 Vizualizări articol: 3305 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Auto Mitric a lansat oficial programul Rabla 20150.05

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei