Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 feb 2015 - Anul XX, nr. 33 (5845)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tentativă de omor

A înjunghiat un om de mai multe ori pentru un loc de parcare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un scandal izbucnit de la un loc de parcare din faţa unui bloc din Suceava s-a transformat, luni seară, într-o gravă agresiune, un om fiind înjunghiat în torace şi în umăr. În jurul orei 19.00, un apel la numărul de urgenţe 112 a sesizat Poliţia municipiului Suceava că, pe strada Jean Bart, în cartierul Burdujeni, un bărbat a fost înjunghiat. Rănitul se refugiase în hotelul Socim, aflat în apropiere, de unde a sunat la 112 şi a cerut ajutor medical. Un echipaj SMURD i-a acordat primul ajutor bărbatului iar apoi l-a transportat la Spitalul Judeţean Suceava. La faţa locului, poliţiştii au găsit două maşini, o Dacia Sandero şi un Matiz, ambele cu avarii, având ştergătoarele rupte sau îndoite.

 

Scandalul a început în momentul în care agresorul şi-a revendicat locul de parcare

Din ancheta demarată ulterior de poliţişti rezultă că Ovidiu B., în vârstă de 44 de ani, bărbatul care a fost agresat, a ajuns pe strada Jean Bart cu un autoturism Dacia Sandero şi a parcat la marginea drumului. La scurt timp, în zonă şi-a făcut apariţia un Matiz, la volanul căruia se afla Vladimir Tudoşanu, în vârstă de 51 de ani, locatar al blocului din dreptul locului de parcare. Acesta i-a cerut celuilalt şofer să mute maşina pentru a putea parca pe locul pe care obişnuia să-şi lase autoturismul. Între cei doi a izbucnit un scandal monstru, soldat inclusiv cu ruperea ştergătoarelor.

 

De la ştergătoare rupte, la multiple lovituri de cuţit

Din ancheta poliţiei rezultă că la un moment dat bărbatul în vârstă de 51 de ani a luat un briceag din torpedoul maşinii şi s-a năpustit asupra celuilalt bărbat. Atacul a fost unul sălbatic, dovadă stând leziunile suferite de victimă.

Doctorul Liviu Cîrlan, medic-şef UPU-SMURD din cadrul Spitalului de Urgenţă Suceava, a declarat că pacientul în vârstă de 44 de ani a fost diagnosticat cu multiple plăgi tăiate, din care două mai importante la nivelul toracelui şi una la omoplatul stâng. Una dintre loviturile de cuţit i-a atins bărbatului plămânul, fiind diagnosticat cu pneumotorax minor.

 

Suspectul a fost lăsat în libertate după 24 de ore de arest

Subcomisarul de poliţie Ionuţ Epureanu a precizat că în urma probatoriului administrat în cauză suspectul a fost introdus în arestul poliţiei, în baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore. În condiţiile în care medicii au opinat că viaţa victimei a fost pusă în pericol, fapta a fost încadrată la „tentativă de omor”.

Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. La expirarea ordonanţei de reţinere, bărbatul în vârstă de 51 de ani urma să fie lăsat în libertate, însă sub măsura controlului judiciar. Această decizie a fost luată şi în condiţiile în care victima nu s-a declarat încă parte vătămată în dosar. 

Scandalurile de la locuri de parcare au devenit aproape o obişnuită în municipiul Suceava, atât din cauza numărului mic de locuri de parcare, dar mai ales din cauza dreptului de proprietate pe care şi-l arogă foarte mulţi dintre locatari, pe un anumit loc, fără a avea acest drept. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A înjunghiat un om de mai multe ori pentru un loc de parcare.
 Vizualizări articol: 1688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
A înjunghiat un om de mai multe ori pentru un loc de parcare3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă de fasole cu laște Rețeta pe care v-o dăruiesc astăzi am primit-o și eu în dar de la Mama Luța din Ampoița, celebritate a satului de la poalele Apusenilor, loc unde se zice că ar fi poposit și Dumnezeu, într-una dintre peregrinările sale pe pământ.... Citeşte