Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 nov 2014 - Anul XIX, nr. 261 (5770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţi pe şosele

Un şofer băut a tamponat două maşini parcate, iar altul a fugit de poliţie şi s-a oprit într-un gard

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi şoferi aflaţi în stare avansată de ebrietate au fost prinşi de poliţie acum două zile, joi, unul după ce a tamponat două maşini care staţionau, iar altul după ce a încercat să fugă de poliţişti, însă s-a izbit cu maşina într-un gard.

Primul caz a fost semnalat joi dimineaţă, în jurul orei 10.40. Postul de Poliţie Marginea a fost anunţat că pe un drum comunal neclasificat, în apropierea pieţei din localitate, s-a produs un eveniment rutier.

Mai mulţi martori oculari au relatat că un tânăr care se afla la volanul unui autoturism Audi înmatriculat în Marea Britanie a acroşat două maşini, după care a plecat de la faţa locului.

„În urma activităților întreprinse de polițiști, conducătorul auto vinovat de producerea evenimentelor  a fost identificat pe DN 17A, la o distanță de aproximativ 1,5 km de locul tamponării”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Tânărul de 20 de ani a fost identificat în persoana lui Marius Ciurari, care, a rezultat în urma verificării cu etilotestul, avea o concentraţie de 0,98 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

În al doilea caz, joi după-amiază, în jurul orei 17.20, în urma unei sesizări, o patrulă de la Postul de Poliţie Baia a oprit pentru control, pe raza satului Bogata, o autoutilitară Mercedes condusă de un localnic, identificat ulterior în persoana lui Mihai Rusu, în vârstă de 42 de ani.

„Fiindu-i solicitate documentele sale și ale autoutilitarei, conducătorul auto, aflat în stare de ebrietate, a plecat cu mașina, încercând să se sustragă verificărilor, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, însă, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un podeț și gardul din lemn din fața unei locuințe”, rezultă din ancheta poliţiei.

Bărbatul avea o concentraţie de nu mai puţin de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, după verificările efectuate în baza de date a rezultat că acesta figurează cu permisul de conducere reţinut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer băut a tamponat două maşini parcate, iar altul a fugit de poliţie şi s-a oprit într-un gard.
 Vizualizări articol: 2528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un şofer băut a tamponat două maşini parcate, iar altul a fugit de poliţie şi s-a oprit într-un gard0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei