Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 nov 2014 - Anul XIX, nr. 261 (5770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îi merge bine!

Averea „regelui îngheţatei” a crescut într-un an cu 14 milioane de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vasile Armenean este singurul sucevean care figurează în topul celor mai bogaţi români întocmit de revista Capital. Faţă de anul trecut, averea patronului firmei Betty Ice a crescut cu circa 14 milioane de euro. „Regele îngheţatei”, aşa cum mai este cunoscut Armenean, este creditat cu o avere de 42-44 de milioane de euro, sumă care-l plasează, în urcare, pe locul 138 în Top 300 Capital. Spre comparaţie, cu ocazia topurilor de anul trecut, averea patronului firmei Betty Ice a crescut, anul trecut estimarea fiind de 30 de milioane de euro.

În descrierea celor de la Capital, Vasile Armenean şi-a crescut averea prin achiziţia unor noi spaţii în care a amenajat gelaterii de lux. De asemenea, compania sa a cumpărat terenuri pe care vor fi construite noi depozite, primul dintre acestea fiind deja inaugurat la Constanţa în urma unei investiţii de 1,5 milioane de euro.

 

A preluat integral proiectul terenului de golf de la Dragomirna

La finele anului trecut, Vasile Armenean a preluat integral proiectul Bucovina Golf Resort care se dezvoltă la Dragomirna. Pe o suprafaţă de 100 de hectare de teren, proiectul vizează construcţia unui teren de golf, a unui hotel, a unui centru SPA şi a unei zone rezidenţiale.

Vasile Armenean a declarat pentru Monitorul de Suceava că investiţia de la Dragomirna este la stadiul de regândire şi reproiectare şi cel mai probabil în 2015 vor demara şi o serie de lucrări.

„Nu am nici un secret în afaceri. Pot spune că nu mi-a mers prea bine, ci doar pe partea de profitabilitate. În schimb, pe partea de vânzări şi încasări lucrurile au stat mai prost. Pentru 2015 voi adopta aceeaşi politică a paşilor mărunţi pe care am mers de la bun început”, a spus Vasile Armenean.

 

Şi-a vândut unul dintre avioane

La ediţia de anul trecut a Top 300 Capital, Vasile Armenean figura ca proprietarul unui Porche 911 Carrera GTS, dar şi a două avioane.

Este vorba de un avion mic pentru zone cu piste scurte şi un altul mai mare, cu două motoare, pentru zboruri mai lungi. Vasile Armenean a mărturisit că deşi a achiziţionat avioanele cu scopul de a le folosi pentru agrement, în cele mai multe cazuri o face în interesul afacerilor.

Între timp, patronul Betty Ice şi-a vândut unul dintre avioane, motivat de faptul că Aeroportul din Salcea este închis temporar şi nu poate folosi aparatul de zbor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Averea „regelui îngheţatei” a crescut într-un an cu 14 milioane de euro.
 Vizualizări articol: 6075 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 6 voturi
Averea „regelui îngheţatei” a crescut într-un an cu 14 milioane de euro2.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei