Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 nov 2014 - Anul XIX, nr. 261 (5770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Casa de Cultură

Pantomime, dans şi momente în cinstea României Unite, la Balul Bobocilor de la Colegiul Alimentar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Una dintre cele mai frumoase şi emoţionante poveşti din istoria recenta a neamului românesc, cunoscută sub numele “Podul de flori”, a fost evocată joi de elevi ai Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, în cadrul Balului Bobocilor 2014.

Pentru spectacolul din acest an, organizatorii au mizat pe distracţie, momente artistice diverse şi pe frumuseţea bobocilor, însă au predat liceenilor şi o foarte scurtă lecţie de istorie, amintind de ziua de 6 mai 1990, când avea loc prima deschidere a frontierelor dintre România şi Republica Moldova. Podul de flori de pe Prut ce a unit România şi Republica Moldova însemna frăţia, dorinţa de apropiere şi istoria comună a celor două ţări, după cum ne-au amintit prezentatorii balului.
„Moldova mea! Moldova ta! Moldova noastră!” a fost tema aleasă de elevii de la Colegiul Alimentar pentru spectacolul de joi seară, drept pentru care bobocii înscrişi în cursa pentru titlurile de Miss şi Mister 2014 au spart gheţa şi şi-au făcut intrarea în scenă pe energica „Horă din Moldova”.

 

Pantomime, folclor şi numere de dans

Spectacolul de bun venit, pregătit pentru cei mai noi dintre liceeni, a continuat cu pantomima „Fiţoasa Bibi”, pregătită de clasa a XI-a B, moment menit săpersifleze o serie de comportamente şi personaje mondene foarte populare în mass-media prezentului. Pastila de umor a fost precedată de interpretarea melodiei „You raise me up” de către elevul Dudu.

Cea de-a doua intrare în scenă a bobocilor a coincis cu proba de talent, testare pentru care competitorii s-au pregătit cu numere de poezie, dans ţigănesc, country, salsa, folclor, beatbox sau lambada. Au fost apreciate creativitatea și originalitatea fiecărui număr, precum și modul în care fiecare boboc a reușit să-și depășească emoțiile atunci când s-a aflat pentru prima dată pe o scenă, în fața publicului.

Au urmat Cosmin Druţu şi Adrian Sacaliuc, care au interpretat o piesă în ritmuri de hip-hop, în cinstea liceului, după care scena a fost pregătită să-i primească pe elevii din clasa a XII-a D cu parodia “Visul Veronicăi” şi pe liceenii din clasele a XII-a E şi F cu parodia “Master ckef”. Pantomimele din spectacolul de joi seară au bucurat spectatorii, sala fiind electrizată cu precădere la auzul unor secvenţe de manele.

Folclorul românesc a fost în două rânduri adus în scena spectacolului de joi, prima dată de trei elevi ai liceului care au interpretat câte un cântec popular şi a doua oară de Ansamblul “Trandafirul” din Calafindeşti, coordonat de Florin Lauric, fost absolvent al colegiului.

Pentru ultima probă a concursului de Miss şi Mister, bobocii s-au mişcat pe ritmuri energice de rock 'n' roll, reggae sau merengue şi pe ritmuri graţioase de vals.

Câţiva elevi ai liceului, coordonaţi de prof. Monica Lepcaliuc, au fost remarcaţi de public datorită momentului de dans plin de suspans şi senzualitate, inspirat parcă de filmele cu James Bond.

 

Otilia, cu a sa “Bilionera”

De când a cucerit topurile muzicale din ţară şi de peste graniţe cu piesa “Bilionera”, suceveanca Otilia a concertat pentru prima dată la Suceava, de data aceasta în calitate de invitat special al balului de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară.

Acompaniată de două dansatoare provocator îmbrăcate, tânăra de 22 de ani a deschis showul cu hitul “Bilionera”, continuând cu într-o notă energică cu piese precum  „Amor Real”, „Somebody to love” şi „Russian dream”.

Au urmat câteva piese ale artiştilor internaţionali, unite în potpuriuri inedite, recitalul artistei încheindu-se tot cu „Bilionera”.

 

Maria Dumitrescu și Claudiu Candrea au fost câştigătorii serii

După trei probe în cadrul cărora bobocii au încercat să-şi convingă colegii şi mai ales juriul că sunt demni să-şi adjudece râvnitele distincţii ale balului, Maria Dumitrescu

și Claudiu Candrea au fost desemnaţi Miss şi Mister 2014, de la CTIA.

Locul II le-a revenit tinerilor Nicoleta Grămadă și Lucian Boicu, iar locul III elevilor Andreea Blându și Mihai Cotler.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pantomime, dans şi momente în cinstea României Unite, la Balul Bobocilor de la Colegiul Alimentar.
 Vizualizări articol: 5407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Pantomime, dans şi momente în cinstea României Unite, la Balul Bobocilor de la Colegiul Alimentar4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei