Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 nov 2014 - Anul XIX, nr. 261 (5770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Drumul Adâncata-Fetești, inaugurat de localnici în prezența deputatului PDL Ioan Balan

Duminică, 9 Noiembrie 2014 (17:24:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă, 8 noiembrie, de Sf. Mihail și Gavriil, în comuna Adâncata au fost inaugurate lucrările de modernizare a drumului care face legătura cu satul Fetești, în lungime de 3,2 kilometri, investiție în valoare de 2,3 milioane de lei care a fost realizată cu fonduri europene. Evenimentul a avut loc în prezența locuitorilor comunei, a autorităților locale, în frunte cu primarul PDL, Viorel Cucu, și a deputatului PDL Ioan Balan, care a fost ales parlamentar în colegiul electoral nr. 2, din care face parte și comuna Adâncata. Tot sâmbătă a fost dezvelită noua troiță a comunei și s-a inaugurat și fântâna de la intrarea în localitate, care a fost refăcută în totalitate. Cele trei obiective au fost sfințite de un sobor de preoți care l-a avut în frunte pe preotul paroh Mitu Pascal. Primarul Viorel Cucu a ținut să le mulțumească deputatului Ioan Balan și fostului președinte al Consiliului Județean Gheorghe Flutur pentru sprijinul acordat în realizarea investiției în modernizarea drumului Adâncata-Fetești. ”Vreau să mulțumesc pentru inaugurarea drumului Adâncata-Fetești, un drum betonat realizat cu fonduri europene, în mod special domnului președinte Gheorghe Flutur și domnului deputat Ioan Balan, care au semnat acest proiect și iată azi, într-o zi de mare sărbătoare, Dumnezeu ne-a ajutat să-l inaugurăm. Este un drum betonat care rezolvă o mare parte din problemele locuitorilor satului Fetești. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și ne-au ajutat să putem restaura și fântâna de la intrarea în comună și, de asemenea, celor care au pus umărul pentru ridicarea acestei troițe, ca de fiecare dată când vom trecem pe lângă ea să ne amintim de Dumnezeu, căci locuitorii comunei Adâncata sunt oameni credincioși, oameni gospodari”, a spus Viorel Cucu. La rândul său, deputatul Ioan Balan a ținut să-i felicite pe membrii Consiliului Local Adâncata, care nu au ținut cont de culoarea politică și au realizat lucruri importante pentru comunitate. El a adresat mulțumiri speciale primarului Viorel Cucu, care ”face cinste comunei”. ”Mă bucur să fiu astăzi aici într-o comună dragă mie, o comună în care avem un primar care ne face cinste, o comună în care un om gospodar știe cum se fac lucrurile gospodărește. Vedem azi, aici, o fântână, o troiță și un drum, lucruri pe care obligatoriu un primar trebuie să le facă într-un mandat. A spus primarul Viorel Cucu că nu prea se bucură de sprijin de la județ, dar se bucură de sprijinul dumneavoastră. Or forța unei localități stă în dumneavoastră. Vedeți un om la cârma primăriei Adâncata care și cu bani puțini a demonstrat că se pot face lucruri bune și importante pentru comună”, a spus Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumul Adâncata-Fetești, inaugurat de localnici în prezența deputatului PDL Ioan Balan.
 Vizualizări articol: 2540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Drumul Adâncata-Fetești, inaugurat de localnici în prezența deputatului PDL Ioan Balan4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 9 nov 2014, 16:08:55
cei doi baroni de suceava merita felicitari si pentru deschiderea altui drum important pentru acest judet si pentru Romania,drumul PDL- ULUI spre DEZASTRU .
1.1  RE: Comentariu trimis de
(10 nov 2014, 04:02:20
in nici un caz nu a facut Bucovina de rasul Romaniei scriind pe dealuri cu oi pentru un mafiot chior.o sa vedeti in curind cui ridicau astia osanale si i se gudurau la picioare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei