Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 iul 2014 - Anul XIX, nr. 149 (5658)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Multe nereguli

Peste 50 de şoferi au rămas pietoni în weekend, după controalele poliţiei rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acţiunile de control organizate în perioada 27-29 iunie de Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, s-au soldat cu foarte multe abateri constatate, peste 50 de şoferi rămânând fără permise de conducere, în timp ce alţi 15 s-au ales cu dosare penale.

Aşa cum se întâmplă de o bună bucată de vreme la fiecare sfârşit de săptămână, Serviciul Rutier a organizat două ample acţiuni de control în trafic, una pe timp de zi, cu aparate radar, axată pe prevenirea vitezei excesive şi a depăşirilor neregulamentare, şi una în intervalul orar 18.00-2.00, care a vizat depistarea şoferilor băuţi.

Prima acţiune de control, cu radare, a dus la aplicarea a 689 de amenzi, din care 495 pentru depăşirea limitelor de viteză.

„Echipajele din trafic au acţionat în medie cu 11 autospeciale cu radar, fiind reţinute 41 de permise de conducere, din care 14 pentru viteză excesivă şi 23 pentru depăşiri neregulamentare, majoritatea înregistrate video”, a explicat comisarul Petrică Jucan, şeful Serviciului Rutier Suceava.

Cea mai mare viteză înregistrată de radar weekendul trecut a fost de 150 de kilometri la oră în localitate, pe E 85.

A doua acţiune, cea nocturnă, a dus la reţinerea a 12 permise de conducere, din care şase pentru consum de alcool sub limita pentru care se face dosar penal şi patru pentru depăşiri neregulamentare.

„Au fost verificaţi cu etilotestul în total 333 de conducători auto, 13 fiind depistaţi băuţi. Şapte din aceştia s-au ales cu dosare penale, iar în cazul celorlalţi s-a luat măsura suspendării permisului de conducere pentru 90 de zile”, a mai declarat şeful Serviciului Rutier. 

Acţiunile de control vor continua într-un ritm la fel de intens şi în perioada următoare, obiectivul poliţiei rutiere fiind reducerea numărului de accidente grave şi de decedaţi, comparativ cu anul trecut. În momentul de faţă, la jumătatea anului, numărul de accidente este uşor mai mare decât în 2013, însă, cel mai important aspect, numărul decedaţilor este în scădere. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 50 de şoferi au rămas pietoni în weekend, după controalele poliţiei rutiere.
 Vizualizări articol: 1955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Peste 50 de şoferi au rămas pietoni în weekend, după controalele poliţiei rutiere5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei