Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 iul 2014 - Anul XIX, nr. 149 (5658)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sfat

Băişanu consideră că PNL şi PDL trebuie să înveţe să se comporte ca un singur partid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul liberalilor suceveni, deputatul Alexandru Băişanu, consideră că echipele care negociază fuziunea dintre PNL şi PDL la nivelul judeţului Suceava trebuie să înţeleagă faptul că de acum înainte se va discuta de un singur partid. Alexandru Băişanu a spus că de acum înainte lucrurile sunt foarte clare, va exista o singură formaţiune politică, iar cei din PDL şi PNL trebuie să se gândească la acest lucru. „Nu trebuie să ne mai gândim că sunt două partide separate, PNL şi PDL, fiecare cu interesele lui. Ceea ce este câştigat trebuie să rămână câştigat şi să vedem de acum ce se poate câştiga în continuare. Şi aici vorbim de tot”, a spus Băişanu.

El l-a invitat pe liderul Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, ca la viitoarele negocieri să se gândească la un tot unitar atunci când se vorbeşte de PNL şi PDL, şi nu la două partide. „Să nu ne mai gândim că el reprezintă interesele PDL, iar eu reprezint interesele PNL. Nu, trebuie să ne gândim la un singur partid, şi atunci trebuie văzut ce avem de câştigat şi ce avem de pierdut”, a mai declarat preşedintele PNL Suceava.

Alexandru Băişanu a arătat că noul partid rezultat din fuziunea PNL şi PDL va avea primari în 72 de localităţi ale judeţului Suceava şi, de asemenea, liberalii au 24 de viceprimari, iar democrat-liberalii au la rândul lor alţi 38 de viceprimari. Băişanu a spus că noul partid are majoritate în Consiliul Judeţean Suceava, în Consiliul Local Suceava, precum şi în peste 70% dintre localităţile judeţului. „Majorităţile le avem, şi de acum discutăm de oameni”, a mai spus Alexandru Băişanu.

„Şi spun din nou, îl invit pe Gheorghe Flutur să se gândească atunci când vine la negocieri ca la un singur partid. Nu mai trebuie să servim nici unul dintre noi interesele unui partid sau ale altuia. Avem majorităţi în două treimi dintre localităţile judeţului Suceava. Iar de acum înainte trebuie să facem tot ce ne stă în putere cu majorităţile pe care le avem să câştigăm toate alegerile de acum înainte în judeţul Suceava”, a încheiat Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu consideră că PNL şi PDL trebuie să înveţe să se comporte ca un singur partid.
 Vizualizări articol: 2152 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu consideră că PNL şi PDL trebuie să înveţe să se comporte ca un singur partid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BRAVO trimis de
( 1 iul 2014, 11:51:14
Prin fuziune lăsați două treimi din primăriile din județ fără fonduri, le condamnați efectiv la sărăcie doar pentru interesul personal al unui fost președinte instabil.
2.   Fuziune trimis de
( 1 iul 2014, 12:41:15
cel mai bine ar fi ca voi doi sa fuzionati si sa plecati cu totul din politica
3.   Comentariu trimis de
( 2 iul 2014, 11:36:42
pnl-istii si pdl-istii care se iubesc atat de mult ar fi bine sa si/o traga intre ei si sa lase acest popor amarat in pace cu necazurile si durerile lui.nesimtiti ordinari ce sunte-ti .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei