Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iun 2014 - Anul XIX, nr. 126 (5635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Apă şi plajă

Piscina Capitoliu Garden se deschide de vineri, cu noi oportunităţi de distracţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii dornici să se răcorească cu o baie într-o piscină modernă, să stea la soare, pe şezlong, ori să servească un grătar sau o salată, cu o bere rece, în timp ce urmăresc meciurile Campionatului Mondial de fotbal, au la dispoziție, începând de vineri, 6 iunie, Piscina Capitoliu Garden.

Pentru că recent a fost sărbătorită Ziua Copilului, în ziua deschiderii, adică vineri, copiii vor avea acces gratuit.

Anul acesta, pe lângă cele 350 de şezlonguri incluse în preţul biletului de intrare, clienţii au la dispoziţie şi patru baldachine, care pot fi închiriate separat. Cei care închiriază un baldachin au inclusă în preţ intrarea pentru două persoane.

Situată în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, pe strada Fagului, ce intersectează strada Gheorghe Doja, în zona ”Conlemn”, Piscina Capitoliu Garden pune la dispoziţia celor care vor să se răcorească şi să se bronzeze în apă sau pe marginea apei un bazin de înot pentru adulţi, de 300 de metri pătraţi, cu adâncime care porneşte de la 1,2 metri şi ajunge până la 1,8 metri, precum şi un bazin pentru copii, cu o adâncime de 0,5 metri şi o suprafaţă de 100 mp.

Clienţii au acces şi la duşuri cu apă caldă, vestiare de schimb, precum şi la un număr mare de locuri de parcare pentru autovehicule.

„Păstrăm preţurile de anul trecut – 25 de lei intrarea de adult, 30 de lei în weekend, 15 lei de copil, în orice zi. După ora 16.00, tariful este de 15 lei de adult, de luni până vineri, iar după ora 19.00 funcţionăm în regim de terasă - intrarea este gratuită, dar nu se mai intră în apă, ci doar se servesc băuturi sau mâncare, fiind introduse meniuri mai bogate, care conţin shaorma, gril, salate, clătite, cocteiluri alcoolice și non-alcoolice”, au precizat administratorii Capitoliu Garden. Cei interesaţi pot merge la piscină şi pe bază de abonament, beneficiind de o reducere de preţ.

De anul acesta, clienţii piscinei au acces gratuit la internet, prin Wi-Fi, dar şi TV la care seara pot viziona, alături de prieteni, meciurile din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal. Alte detalii pot fi obţinute de pe pagina de internet www.capitoliugarden.ro sau de pe pagina de Facebook a piscinei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piscina Capitoliu Garden se deschide de vineri, cu noi oportunităţi de distracţie.
 Vizualizări articol: 9808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Piscina Capitoliu Garden se deschide de vineri, cu noi oportunităţi de distracţie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)))))) trimis de
( 4 iun 2014, 11:25:37
Inainte sa faci un articol bai Cosmine, chiar nu te documentezi deloc? Meciurile de la campionatul mondial sunt la ore tarzii, 23, 01 sau chiar 4 dimineata. Sa te duci tu la piscina la orele alea.
1.1  RE: :)))))) trimis de
( 4 iun 2014, 12:24:06
o sa fie meciuri si la 19 ...dar si asa e cam tarziu. e posibil sa le de a in reluare la 2,3 amiaza..dar oricum nu au nici un farmec mai ales pentru microbistii care au fotbalul in sangebig grin
1.2  RE: :)))))) trimis de
( 4 iun 2014, 12:24:17
În faza grupelor vor avea loc 48 de partide, programate între 12 iunie și 26 iunie.
Meciul de debut va avea loc la Sao Paulo, acolo unde Brazilia va întâlni Croația de la ora 23.00, într-un duel din Grupa A. Tot la Sao Paulo se va desfășura și ultima confruntare, Coreea de Sud - Belgia, din grupa H, cu începere de la ora 23.00. Majoritatea partidelor se vor dispută fie la ora 19.00, fie la ora 23.00.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei