Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iun 2014 - Anul XIX, nr. 126 (5635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Competiţii

Concursuri destinate elevilor dornici de performanţă, organizate la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă, 31 mai, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava a organizat şi găzduit două concursuri adresate elevilor capabili şi dornici de performanţă.

Este vorba despre o competiţie pentru elevii din clasele a IV-a şi a VIII-a din municipiul Suceava, ce presupune susţinerea unei probe mixte de matematică şi limba română, şi concursul „Mate&Info”.

Organizată în parteneriat cu Primăria Suceava, competiţia dedicată elevilor de la clasele de sfârşit de ciclu de învăţământ primar, respectiv gimnazial, a reunit 46 de elevi de la clasa a IV-a şi 53 de elevi de la clasa a VIII-a.

Cei mai buni elevi au primit premii în bani, cărţi şi multe dulciuri, oferite de Primăria Suceava, SC Gaitano SRL Suceava şi Asociaţia Profesioniştilor Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava.

La clasa a IV-a, premiul I şi premiul special, pentru limba şi literatura română, au fost acordate elevei Naomi Clipa, de la Liceul Teoretic Filadelfia, iar premiul special, pentru matematică, s-a acordat elevului Eduard Dumistrăcel, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, şi elevului Bogdan Rusu, de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava.

La clasa a VIII-a, premiul I şi premiul special, pentru literatură, au fost obţinute de Iulia Georgiana Talpalariu, de la Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, iar premiul special, pentru matematică, a fost acordat elevei Ioana Monica Macovei, de la aceeaşi şcoală.

 

„Mate&Info”, la a II-a ediţie

Al doilea concurs al zilei organizat de colegiul sucevean a fost „Mate&Info”, aflat la a doua ediţie. Concurenţii de la gimnaziu au susţinut două probe de concurs, una de matematică şi una de informatică, iar liceenii au realizat pagini web. S-au acordat premii în bani, cărţi şi dulciuri de către SC Promoart SRL Suceava, SC Gaitano SRL Suceava şi Asociaţia Profesioniştii Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava.

S-au remarcat, cu premii I, elevii: David Corneliu Turturean, din clasa a V-a, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, Eduard Timotei Pauliuc, din clasa a VI-a, de la Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava, Ioan Valeriu Vasiloi, din clasa a VII-a, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, Călin Tudor Vancea, din clasa a VIII-a, de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava, şi Cristina Ungurean, de la clasa a XII-a, de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava (secţiunea pagini web).

Referitor la organizarea acestor competiţii, prof. Dan Popescu, directorul Colegiului „Ştefan cel Mare”, a menţionat: „Dacă există, dezvoltarea personalităţii are câteva premise certe. Între ele, în opinia mea, stimularea spiritului competiţional este esenţială”.

După festivitatea de premiere desfăşurată în Aula „Simion Florea Marian” a colegiului, festivitate desfăşurată sub auspiciile Zilei Internaţionale a Copilului, toţi participanţii au fost invitaţi la spectacolul „Din suflet de ştefanist”, desfăşurat la Casa Culturii din Suceava, spectacol în cadrul căruia au performat Trupa Π – trupa de teatru a colegiului şi Corul de fete ştefaniste „Ciprian Porumbescu”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursuri destinate elevilor dornici de performanţă, organizate la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 1964 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Concursuri destinate elevilor dornici de performanţă, organizate la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei