Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iun 2014 - Anul XIX, nr. 126 (5635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Administrație

Liviu Dragnea va fi prezent pentru două zile în judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepremierul şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, va fi prezent astăzi şi mâine într-o vizită de lucru în judeţul Suceava. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că în cursul zilei de astăzi, la ora 17:30, Liviu Dragnea va fi prezent la Mănăstirea Putna, care beneficiază de o finanţare europeană de aproximativ trei milioane de euro prin Programul Operaţional Regional pentru lucrări de reabilitare. Tot în cursul zilei de astăzi, ministrul Dezvoltării va fi prezent, în jurul orei 19:00, în localitatea Cacica. Cătălin Nechifor a spus că Liviu Dragnea va vizita Basilica Minor, pentru care Guvernul României a alocat în urmă cu două săptămâni o sumă de aproximativ 1,6 milioane de lei pentru modernizarea piaţetei Papa Ioan Paul al II-lea. În cursul zilei de joi, Liviu Dragnea va vizita Mănăstirea Dragomirna, care a beneficiat de un proiect cu finanţare europeană, iar de la ora 10:00 va participa la o întâlnire cu primarii şi parlamentarii din judeţul Suceava, care va avea loc la sediul Palatului Administrativ din Suceava.

„Aleşii locali şi parlamentarii vor fi invitaţi pentru a purta o discuţie cu domnul Liviu Dragnea privitoare la proiectele pe care Ministerul Dezvoltării Regionale le derulează în acest moment în Suceava din finanțări naționale şi europene, dar şi cu privire la viitoarele finanţări care sunt în vedere pe acest minister până în 2016 din bani româneşti şi până în 2020 prin finanţări europene”, a declarat şeful administraţiei judeţene. El a precizat că această întâlnire este extrem de importantă pentru primarii suceveni, având în vedere că aceştia au la dispoziţie perioada de vară a acestui an pentru a pregăti proiecte în vederea accesării fondurilor europene care vor fi disponibile în viitorul exerciţiu bugetar, dar şi pentru a implementa proiectele care sunt în curs de derulare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liviu Dragnea va fi prezent pentru două zile în judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 2210 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Liviu Dragnea va fi prezent pentru două zile în judeţul Suceava3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Acum se vor vedea adevaratii patrioti locali ! trimis de
( 4 iun 2014, 12:36:41
Saraca noastra tara, in miinile cui se zbate!?
2.   Cauta trimis de
( 4 iun 2014, 17:00:28
Il cauta pe senzationalul DD sa faca aliante ca sa conduca judetul. Asta in cazul in care PNL-istii suceveni nu sunt c.u.r.v.e politice si ies din alianta cu PSD. Dar la ce specimene avem...ma indoiesc. VAI DE NOI!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei