Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iun 2014 - Anul XIX, nr. 126 (5635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Steliana Miron: „În România se duce o politică iraţională de distrugere a IMM-urilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatoarea liberală Steliana Vasilica Miron s-a adresat premierului Victor Ponta, căruia îi cere lămuriri despre strategia de dezvoltare economică a României. După ce prim-ministrul nu s-a arătat foarte interesat de ultima moţiune de cenzură, parlamentarul sucevean i-a adresat o întrebare şefului Guvernului.

„Vreau să vă întreb dacă treaba dumneavoastră este şi dezvoltarea economică a României, nu neapărat prin Corporaţiile internaţionale, ci şi prin IMM- uri?”, este nelămurirea Stelianei Vasilica Miron.

Potrivit acesteia, în statele Uniunii Europene IMM-urile sunt o adevărată coloană vertebrală a economiei, în timp ce situaţia din România este exact pe dos.

„În România se duce astăzi o politică iraţională de distrugere a IMM-urilor şi îngenuncherea întregii economii naţionale corporaţiilor străine. Semnalul de alarmă tras de patriarhul stabilităţii financiare din România, guvernatorul BNR, domnul Mugur Isărescu, privind modul de impozitare a IMM-urilor şi imposibilitatea acestora să supravieţuiască dacă respectă legislaţia financiar contabilă existentă nu a creat nici un news alert în interiorul Guvernului României”, a declarat parlamentarul liberal de Suceava.

Interpelarea adresată premierului Victor Ponta s-a încheiat cu o întrebare, la care Steliana Vasilica Miron aşteaptă un răspuns în cel mai scurt timp.

„Domnule prim-ministru, pe fondul lipsei de finanţare a capitalului de lucru şi a impozitării excesive a IMM-urilor, consideraţi că în ministerele economice trebuie să introduceţi codul roşu al responsabilităţii reale şi nu formale?”, a fost întrebarea de final a senatoarei Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steliana Miron: „În România se duce o politică iraţională de distrugere a IMM-urilor”.
 Vizualizări articol: 1763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Steliana Miron: „În România se duce o politică iraţională de distrugere a IMM-urilor”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DUCE trimis de
( 4 iun 2014, 14:51:35
Duce politica curului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei