Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iun 2014 - Anul XIX, nr. 126 (5635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Premieră pentru județul Suceava – C.A.R. Învățământ Fălticeni pe locul 1 în România

Uniunea Națională a Caselor de Ajutor Reciproc ale Salariaților din România a organizat în perioada 30-31 mai 2014, Conferința Națională a Caselor de Ajutor Reciproc. La evenimentul desfășurat la Poiana Brașov au participat delegați și reprezentanți din toate județele țării.

Cu această ocazie, C.A.R. Învățământ Fălticeni s-a situat pe locul 1 în clasamentul anual întocmit de Uniunea Națională, clasament din care fac parte aproape 1900 de case de ajutor reciproc din România. Acest clasament are la bază 10 indicatori specifici de performanță.

În anul 1949 această instituție a primit titulatura de Casă de Ajutor Reciproc și de atunci funcționează sub forma unei organizații non-profit ce are ca unic obiect de activitate întrajutorarea financiară a membrilor săi.

Pot fi membri C.A.R. Învățământ Fălticeni atât salariați din orice domeniu de activitate cât și pensionari.

 

Obiective urmărite

“Obiectivul principal al C.A.R. Învățământ Fălticeni în ultimii ani a fost creşterea numărului de membri, realizarea unei bune capitalizări a casei, înfiinţarea de noi agenţii de lucru, oferirea de servicii conexe și de asistență socială în limitele permise de legislație și, nu în ultimul rând, extinderea casei în întreg județul Suceava astfel încât să putem veni în sprijinul cât mai multor oameni care doresc să apeleze la servicii de întrajutorare financiară” – președinte, Bulboacă Constantin.

În ceea ce privește activitatea C.A.R. Învățământ Fălticeni din ultimul an, se poate remarca o creștere semnificativă la toți indicatorii, din care amintim: numărul de membri a crescut în 2013 cu 2750 față de anul precedent, ajungând în prezent la peste 13.000 de membri; numărul de puncte de lucru în întregul județ a crescut la 18; dobânda medie de bonificare a fondurilor sociale ale membrilor a fost de 7,21% iar prin aceasta nu numai că s-a reușit protejarea fondurilor împotriva inflației, dar a adus chiar beneficii membrilor C.A.R. Și nu în ultimul rând este de amintit faptul că cei peste 13.000 de membri cotizanți au constituit la C.A.R. fonduri proprii totale de aproape 30 milioane RON.

De menționat este faptul că C.A.R. Învățământ Fălticeni vine după o perioadă de 4 ani de creștere și dezvoltare accelerată pe întreg teritoriul județului Suceava, aspect remarcat și din rezultatele obținute în anii anteriori: locul 2 în 2013, locul 2 în 2012, locul 3 în 2011, locul 3 în 2010. Faptul că această instituție reușește să se dezvolte într-o perioadă în care efectele crizei economice se fac încă foarte bine simțite la nivelul județului Suceava, este o dovadă că această instituție financiară nebancară a devenit în ultimii ani o alternativă din ce în ce mai căutată de sucevenii care au nevoie de un împrumut rapid și în condiții avantajoase.

 

Extindere la nivel teritorial

Din punct de vedere teritorial, în momentul de faţă, ne adresăm tuturor persoanelor care obțin venituri de natură salarială de pe întreg teritoriul judeţului Suceava, astfel: municipiile Suceava (2 agenții), Câmpulung-Moldovenesc, Gura Humorului, Rădăuţi, Vatra-Dornei, oraşele: Liteni, Solca, Siret, Dolhasca, Vicovu de Sus şi din comunele: Rădăşeni, Mălini, Slatina, Baia, Boroaia, Cornu-Luncii, totalizând un număr de 18 puncte de lucru, incluzând sediul central de la Fălticeni.

 

OFERTA DE VARĂ 2014

Pentru a marca performanța obținută în acest an, C.A.R. Învățământ Fălticeni își întâmpină membrii sau viitorii membri cu o ofertă valabilă pe perioada verii, astfel:

Introducerea unui nou tip de împrumut, ÎMPRUMUTUL FĂRĂ GIRANȚI, valabil în perioada iunie-august 2014.

În perioada iunie-august 2014, persoanele care se înscriu împreună cu o cunoștință, beneficiază, ambele, de 50% reducere la taxa de înscriere.

Atât pentru împrumuturile tradiționale cât și pentru împrumuturile opționale (de urgență) suma maximă care se poate acorda crește de la 20.000 lei la 25.000 lei.

Perioada maximă de rambursare: crește de la 5 până la 6 ani (pentru imprumuturile optionale)

În luna iunie, pentru personalul din instituțiile de învățământ (personal didactic și auxiliar), împrumuturile opționale pot fi acordate cu opțiunea de amânare a ratei până la 3 luni, perioadă în care se plătește doar dobânda.

Pentru informații există disponibilă o linie telefonică cu apelare gratuită din orice rețea, 0800.827.227.

Dacă ești membru C.A.R. sau colaborator îți mulțumim pentru colaborare și te felicităm din inimă pentru că succesul acestei organizații este și succesul și contribuția ta. Dacă încă nu ești membru C.A.R. te invităm să ni te alături și să te bucuri de avantajele și beneficiile pe care le au cei peste 13.000 de membri din județul Suceava.

Mai multe informații despre cum poate deveni cineva membru C.A.R. sau despre cum poate fi accesat un împrumut, pot fi obținute în oricare din punctele de lucru sau pe pagina de internet www.car-invatamant.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premieră pentru județul Suceava – C.A.R. Învățământ Fălticeni pe locul 1 în România.
 Vizualizări articol: 2102 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Premieră pentru județul Suceava – C.A.R. Învățământ Fălticeni pe locul 1 în România5.051

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei