Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iun 2014 - Anul XIX, nr. 126 (5635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Apreciere

Nechifor despre colaborarea cu partidele din CJ: „98% din hotărâri au fost luate cu unanimitate”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat în cursul zilei de ieri că este mulţumit de colaborarea cu toţi reprezentanţii tuturor formațiunilor politice din deliberativul judeţean. Cătălin Nechifor a subliniat că până în momentul de faţă, 98% din hotărârile actualului Consiliu Judeţean au fost luate cu unanimitate de voturi. În perspectiva formării unei viitoare alianţe între PDL şi PNL în Consiliul Judeţean care ar putea să blocheze anumite proiecte ale deliberativului, Cătălin Nechifor şi-a exprimat speranţa că membrii acestuia vor acţiona în continuare în beneficiul locuitorilor judeţului.

„La Suceava am funcționat şi funcționăm foarte bine chiar de la bun început. Iar prima decizie majoră legată de Consiliul Judeţean Suceava, ca funcţionare, a fost ca fiecare grup politic să aibă reprezentare în structuri de conducere. Sunt comisii de specialitate conduse de către PDL, PSD, PNL sau PP-DD, pentru că am încercat ca toate aceste formaţiuni să fie reprezentate, pentru că ele au voturi de la suceveni în spate. Până acum nu am motive de a mă plânge referitor la colaborarea avută. Pe statistica noastră, circa 98% dintre decizii au fost luate cu unanimitate de voturi”, a spus Cătălin Nechifor.

El a adăugat că relaţiile sunt foarte bune cu toate grupurile politice reprezentate în Consiliul Judeţean. Preşedintele acestei instituții a mai amintit şi de o altă decizie luată în acest sens, şi anume înfiinţarea comitetului liderilor politici. „Acest comitet se întâlnește înainte de fiecare şedinţă şi discută ordinea de zi, şi vorbim despre toate elementele care sunt necesare pentru proiectele propuse. Acest comitet a asigurat până acum o activitate foarte fluentă în Consiliul Judeţean Suceava, iar lucrurile sunt asumate, discutate”, a spus şeful administraţiei judeţene. El a explicat că în cazul proiectelor de Hotărâre de Consiliu Judeţean care vizează patrimoniul sau decizii cu privire la împrumuturi, care necesită două treimi din voturi, s-a stabilit ca în momentul în care, în urma discuţiilor preliminare, nu există unanimitate să nu mai fie introduse pe ordinea de zi. „În condiţiile în care chiar ar fi două treimi din voturi, vreau ca aceste decizii majore legate de patrimoniu sau bani să fie luate de către toţi consilierii judeţeni”, a spus Nechifor. El a mai spus că în situaţia în care reprezentanţii unor partide din Consiliul Judeţean vor decide să fie împotriva acestui demers „aceasta este decizia lor şi nu pot decât să iau act de ea. Dar ca preşedinte voi încerca să asigur funcţionalitatea Consiliului Judeţean Suceava”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor despre colaborarea cu partidele din CJ: „98% din hotărâri au fost luate cu unanimitate”.
 Vizualizări articol: 1370 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Nechifor despre colaborarea cu partidele din CJ: „98% din hotărâri au fost luate cu unanimitate”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei