Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iun 2014 - Anul XIX, nr. 126 (5635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Tragic

O bătrână care se afla în grădina casei, omorâtă de un microbuz scăpat de sub control într-o curbă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O bătrână în vârstă de 70 de ani a fost omorâtă în grădina propriei case de un microbuz scăpat de sub control într-o curbă deosebit de periculoasă. Nenorocirea s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 6.30, pe DN 17, în comuna Poiana Stampei.

Conform anchetei preliminare a poliţiştilor de la Biroul Rutier Vatra Dornei, Marius Donuţă, în vârstă de 27 de ani, din Satu Mare, aflat la volanul unei autoutilitare de transport marfă Ford Tranzit, care se deplasa pe direcţia Bistriţa-Năsăud - Vatra Dornei, a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă periculoasă la dreapta, prevăzută cu linie continuă. Maşina a intrat pe contrasens şi a ieşit în afara drumului, unde a spulberat gardul gospodăriei unei localnice de 70 de ani, Arghira Georgescu. Ghinionul teribil a făcut ca femeia să se fi aflat în grădina gospodăriei, în apropiere de gard, fiind lovită în plin de autoutilitară. Prinsă sub roţile maşinii şi târâtă, bătrâna nu a avut nici o şansă de supravieţuire.

 

Un tânăr de 24 de ani a fost şi el la un pas de a fi surprins de maşină

Pe de altă parte, nenorocirea putea fi şi mai mare. Nepotul bătrânei, un tânăr în vârstă de 24 de ani, se afla în apropiere de aceasta, însă, din fericire, nu a fost atins de maşină.

Şoferul de 27 de ani a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu a consumat alcool. Având în vedere faptul că acesta nu a avut timp să mai frâneze, anchetatorii au luat în calcul că cel mai probabil a aţipit la volan, pe fondul oboselii. Tânărul de 27 de ani a declarat însă că nu a adormit la volan, iar totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă, din cauza carosabilului umed. Conducătorul auto, care se face vinovat de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, va răspunde penal pentru ucidere din culpă.

 

Al treilea accident grav în două zile pe DN 17, în zona Poiana Stampei

Accidentul de ieri dimineaţă s-a petrecut la câţiva kilometri de locul în care, duminică, au mai avut loc alte două accidente, unul mortal, în care a fost implicat un motociclist de 74 de ani (caz relatat pe larg într-un alt material publicat în ziarul nostru) şi altul soldat cu rănirea gravă a unui bărbat de 38 de ani. Toate cele trei accidente s-au petrecut în curbe deosebit de periculoase. Mai exact, din cauza vitezei neadaptate în curbe, cu atât mai mult în condiţii de carosabil umed, cum au fost şi duminică şi ieri dimineaţă.

Sunt accidente care trebuie să reprezinte un semnal de alarmă pentru şoferii care circulă între Suceava şi Ardeal. Pe DN 17, la Poiana Stampei, acţionează aproape zilnic o autospecială cu radar a poliţiei rutiere, tocmai pentru evitarea accidentelor pe fondul vitezei excesive ori neadaptate în curbe. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O bătrână care se afla în grădina casei, omorâtă de un microbuz scăpat de sub control într-o curbă.
 Vizualizări articol: 7748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
O bătrână care se afla în grădina casei, omorâtă de un microbuz scăpat de sub control într-o curbă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Viteza? trimis de
( 4 iun 2014, 11:26:42
nu s-a putut stabili cu ce viteza circula individul? sau ce-i peste 130 nu se mai ia in calcul?
2.   Erori de ziarist trimis de
( 4 iun 2014, 17:18:34
Curba nu era deloc periculoasa.......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei