Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 ian 2014 - Anul XIX, nr. 19 (5528)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Accident pe E 85

Un tirist din Belarus, care a depăşit inconştient, a lovit două maşini care se deplasau regulamentar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer de tir din Belarus, în vârstă de 23 de ani, a provocat un accident în care au mai fost implicate două maşini, totul plecând de la o depăşire pe care a încercat să o facă conducătorul auto. Accidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 8.45, pe E 85, în zona Ratoş, din fericire inconştienţa şoferului de tir, un tânăr de 23 de ani, neavând repercusiuni foarte grave.

Conform anchetei poliţiei, Uladzmir P., şoferul din Belarus, aflat la volanul unui autotractor, s-a angajat fără a se asigura în depăşirea unei autocamionete care se deplasa în faţa sa, condusă de un şofer din Calafindeşti. În depăşire, autotrenul a acroşat şi proiectat în şanţ autocamioneta, după care a acroşat şi un autoturism Audi, condus regulamentar din sens opus de un şofer în vârstă de 38 de ani, din Siret. În urma carambolului toate cele trei maşini au ieşit în decor, autotrenul derapând şi răsturnându-se.

La faţa locului a ajuns Garda de Intervenţie Siret, cu echipaj de Descarcerare şi ambulanţă SMURD. La spital a fost transportat doar şoferul autoturismului, Petru O., din Siret, care a fost diagnosticat ulterior cu leziuni uşoare.

„Toți cei trei conducători auto purtau centuri de siguranță, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat comisarul-şef Cristian Papuc, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Accidentul s-a produs pe un carosabil acoperit cu zăpadă, însă poliţia precizează că evenimentul rutier nu a avut legătură directă cu condiţiile de deplasare. De altfel, având în vedere condiţiile de deplasare, depăşirea efectuată de şoferul autotractorului a fost cu atât mai periculoasă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tirist din Belarus, care a depăşit inconştient, a lovit două maşini care se deplasau regulamentar.
 Vizualizări articol: 2965 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Un tirist din Belarus, care a depăşit inconştient, a lovit două maşini care se deplasau regulamentar1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Re trimis de
(27 ian 2014, 13:14:31
Rusi nebuni. Tot cam in acelasi gen , cu doi ani in urma , tot un nebun din Belarus si tir-ist , s-a angajat intr-o depasire periculoasa , depasind o dacie iar din sens opus venea alt tir . Ca sa nu intre frontal in tir , a tras dreapta si a scos de pe sosea dacia care s-a rasturnat si sa dus tumba de vreo 7 ori . Erau 3 tineri in masina dar nu au patit nimic . Nebunul ia acrosat cu rotile vagonului si a fugit de la locul faptei insa un sofer ce se afla in spatele lui si a vazut faza a anuntat politia si la prins la dedeman . Rusi nebuni . Defapt cam in majoritate astia de pe tir se cred mari si tari si conduc foarte rau

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei