Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 ian 2014 - Anul XIX, nr. 19 (5528)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Un tânăr de 19 ani s-a spânzurat, dezamăgit că nu-şi găseşte loc de muncă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani din comuna Bosanci şi-a pus capăt zilelor în mod inexplicabil, în noaptea de vineri spre sâmbătă, el fiind găsit spânzurat într-o anexă a casei în care locuia.

Apropiaţii au mărturisit că tânărul în vârstă de 19 ani, Marius B., fusese plecat în ultima perioadă în două rânduri din ţară, pentru a-şi găsi de lucru. Ultima oară a fost plecat în Belgia, de unde s-a întors foarte dezamăgit că, din nou, nu a avut noroc şi nu şi-a găsit un loc de muncă. Tânărul îşi dorea foarte mult să câştige bani în condiţiile în care provine dintr-o familie săracă şi numeroasă, în total fiind zece fraţi. Tatăl său a decedat acum aproximativ trei ani de zile, cei zece copii ai familiei rămânând doar în grija mamei.

Totuşi pentru membrii familiei nu au fost indicii că tânărul ar avea gânduri sinucigaşe. Aceştia au relatat că tânărul era supărat că nu şi-a găsit serviciu, însă nimeni nu şi-a imaginat că acesta ar fi putut merge atât de departe. Vineri seară tânărul a petrecut mai multe ore cu unul dintre fraţii săi, vizionând filme. După puţin timp acesta s-a sinucis, trupul neînsufleţit fiind găsit a doua zi dimineaţă.  

Cadavrul tânărului a fost examinat de poliţişti, care nu au identificat urme de violenţă. Ulterior, în urma efectuării necropsiei, s-a stabilit că nu există suspiciuni de comitere a unei fapte penale.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 19 ani s-a spânzurat, dezamăgit că nu-şi găseşte loc de muncă.
 Vizualizări articol: 9534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Un tânăr de 19 ani s-a spânzurat, dezamăgit că nu-şi găseşte loc de muncă2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa avem grija pe cine vom alege! trimis de
(27 ian 2014, 12:52:33
Greu de gasit un serviciu din cauza concurenţei ridicate pe post şi a ofertei reduse de locuri de muncă… De ce nu se mai fac investii pentru a li se dea posibilitate tinerilor sa munceasca !?
Sa avem grija pe cine vom alege!
2.   Pacat de anii lui.... trimis de
(27 ian 2014, 21:15:46
sunt multi alti care ar trebui spanzurati de noi ,nu sa se spanzure ei...dar nah uneori si familiile aste de pocaii din bosanci nu stiu sa aiba grija de ai lor..pacat
3.   :{ trimis de
(27 ian 2014, 23:00:33
Eu nu am sa zic ca de vina sunt 25 de ani de democratie infantila. Ca asta a fost, nici nu avem primul presedinte decedat inca.

Eu am sa dau vina pe cei care ne-au condus in ultimii 2 ani, cei din ultimii 4 ani cel mult, care nu au reusit sa rezolve problemele acestui tanar care a sfarsit tragic.
Eu as lipi stirea aceasta pe perete din birourile Consiliului Judetean si a primariei, sa stie toti ca sunt responsabili pentru disperarea sa!!

Conteaza cine a fost de vina! Conteaza si mai mult ce vom face de acum sa evitam tragedii din astea!! Trebuie sa facem ceva!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei