Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 ian 2014 - Anul XIX, nr. 19 (5528)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Macazuri blocate

Trenuri anulate sau cu întârzieri de până la cinci ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă pe şoselele din judeţ nu s-au înregistrat probleme deosebite, circulaţia rutieră derulându-se în condiţii de iarnă, pe calea ferată a fost un adevărat măcel. Problemele nu au apărut însă la noi în judeţ, ci în special în sudul Moldovei. Din acest motiv, mai multe trenuri au fost anulate, iar altele au ajuns la destinaţie cu întârzieri chiar şi de cinci ore.

Trenul InterRegio 1754 Suceava – Bucureşti Nord, programat să plece spre destinaţie aseară la ora 22.50 şi care ar fi trebuit să ajungă în Bucureşti Nord la ora 6.00 a fost anulat. Şi perechea acestuia, trenul InterRegio 1753, cu plecare din Bucureşti luni, 27 ianuarie, la ora 11.00 şi sosire la Suceava la ora 17.54, a fost anulat.

De asemenea, au fost anulate trenul spre Constanţa, a cărui plecare era programată pentru aseară la ora 22.20, dar şi perechea acestuia, care trebuia să plece luni, la ora 21.42 de pe litoral.

În funcţie de evoluţia situaţiei din teren este posibil să mai fi apărut şi alte probleme, atât în privinţa anulării unor trenuri sau în ceea ce priveşte întârzierile.

Recordul de întârziere îi aparţine trenului InterRegio 1659, care a plecat sâmbătă după-amiază din Bucureşti Nord la ora 17.00 şi trebuia să ajungă la 23.30 la Suceava. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din zona judeţului Buzău, trenul a ajuns la destinaţie cu aproximativ 5 ore de întârziere. O decalare aproape la fel de mare faţă de programul normal s-a înregistrat şi în privinţa trenului InterRegio 1651. Acesta a ajuns la Suceava cu circa 4 ore întârziere.

Întârzieri la fel de mari s-au înregistrat şi în privinţa trenurilor care au mers spre Bucureşti, unele garnituri ajungând la destinaţie chiar şi cu 3-4 ore suplimentare faţă de timpul normal de mers.

Un alt tren a cărui circulaţie a fost pusă sub semnul întrebării a fost InterRegio 1861, de la Constanţa la Suceava, din seara zilei de sâmbătă, 25 ianuarie. Din cauza blocării macazurilor, la un moment dat s-a pus problema anulării acestui tren, dar în final a plecat spre destinaţie la ora stabilită, 21.42, pentru ca sosirea la Suceava să se consemneze cu o întârziere de circa 60 de minute.

În judeţ, circulaţia trenurilor nu a avut de suferit, iar garniturile spre şi dinspre Ardeal au fost în cea mai mare parte în grafic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trenuri anulate sau cu întârzieri de până la cinci ore.
 Vizualizări articol: 1977 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trenuri anulate sau cu întârzieri de până la cinci ore5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei