Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 ian 2014 - Anul XIX, nr. 19 (5528)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ninsori abundente

Municipiul Rădăuţi nu s-a confruntat cu probleme din cauza căderilor de zăpadă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În municipiul Rădăuţi s-a circulat fără probleme, în condiţii de iarnă, în acest weekend. Potrivit celor afirmate de reprezentanţii administraţiei locale, pe străzile din municipiu au intervenit, în mai multe rânduri, atât utilaje pentru deszăpezire, cât şi salariaţii primăriei, astfel că nu au existat drumuri înfundate.

Reprezentantul Direcţiei Tehnice din primărie, inginerul Igo Koffler, a declarat ieri după-amiază: „S-a intervenit încă de la primele ore ale zilei, de la 03.00-03.30, pentru curăţarea arterelor de circulaţie şi a trotuarelor de pe raza municipiului. Au ieşit cinci utilaje pentru intervenţii, e vorba de o sărăriţă mică şi un tractor Mustang, o sărăriţă mare, un plug şi o wollă. În primul rând au acţionat pe toate intrările-ieşirile din municipiu, pe drumurile principale, apoi pe cele adiacente, modernizate sau nemodernizate. Aproape de orele prânzului s-a făcut din nou o curăţare a acestor artere, iar în acest moment se intervine în zona de nord-vest şi nord-est, mai exact pe străzile Dimitrie Dan, Tolocii, apoi pe străzile Horea şi Andronic Motrescu. Vom interveni din nou la orele serii pe suprafaţa întregului municipiu, urmând să ieşim cu utilajele şi la noapte, pe la orele 02.30-03.00. Astăzi (n.r. - ieri) în localitate s-a putut circula normal, în condiţii de iarnă, iar cetăţenii municipiului au putut ieşi normal la cumpărături ori la plimbare, pentru că nu a existat şi nu există nici un drum înfundat. În afara utilajelor, pe căile de acces au intervenit, atât sâmbătă cât şi duminică, şi salariaţii din cadrul serviciului mecanizare din primărie, salariaţi care au acţionat manual pe mai multe străzi şi trotuare, în parcurile din zona centrală, la sensurile giratorii, de fapt acolo unde nu au putut să ajungă maşinile”.

 

Olărean: Vom lua toate măsurile pentru ca municipiul nostru să nu fie afectat de căderile de zăpadă

Primarul municipiului, Aurel Olărean, a verificat majoritatea străzilor din localitate şi s-a arătat mulţumit de modul cum s-a intervenit. „Am parcurs mai multe străzi din municipiu şi am constatat că s-a intervenit bine pe acestea, la fel şi pe trotuare. Se circulă în condiţii de iarnă, însă nu s-au înregistrat probleme majore care să afecteze bunul mers al circulaţiei rutiere. Utilajele vor acţiona în continuare, salariaţii de la serviciul mecanizare sunt permanent pregătiţi să intervină dacă se va impune, aşa că doresc să-i asigur pe rădăuţeni că vom lua toate măsurile pentru ca municipiul nostru să nu fie afectat de căderile de zăpadă”, a precizat ieri primarul Olărean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Municipiul Rădăuţi nu s-a confruntat cu probleme din cauza căderilor de zăpadă.
 Vizualizări articol: 864 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Municipiul Rădăuţi nu s-a confruntat cu probleme din cauza căderilor de zăpadă1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Caderi de zapada trimis de
(27 ian 2014, 12:45:50
vreau sa stiu pe care strazi au fost sararitele ca eu unul nu am costatat asa ceva. si nu numai iarna asta , e cronica situatia

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei