Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 ian 2014 - Anul XIX, nr. 19 (5528)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victoria şi David Beckham dau 1 milion de lire sterline pe securitate

Pentru noua lor reşedinţă din Londra, Victoria şi David Beckham au cheltuit un milion de lire sterline pentru sistemele de securitate, scrie contacmusic.com.

Cuplul Beckham și cei patru copii, Brooklyn, (14 ani), Romeo (11), Cruz, (8) și mezina Harper (2 ani), se pregătesc să se mute într-o proprietate londoneză de  31,5 milioane de lire sterline. Soţii Beckham sunt hotărâți să facă locuința cât mai sigură posibil, prin dotarea ei cu cele mai recente sisteme de alertă, dar şi cu o cameră specială de refugiu pentru situaţii de panică.

O sursa a declarat: „Vor avea o cameră de refugiu, un sistem de supraveghere video, pe care îl vor putea accesa de oriunde, precum şi sisteme de intrare cu amprentă digitală”.

Dormitorul micuţei Harper va fi decorat cu o pictură de Damian Hirst, care a costat 600.000 de lire sterline, iar băieții vor avea în camerele lor tot opere de artă scumpe.

Victoria şi-a dorit să aibă în noua reşedinţă a familiei saloane de manichiură şi coafură, precum şi spa, în timp de David a solicitat un lift dar şi o bucătărie super-luxoasă, la al cărei design a fost ajutat de bunul său prieten, celebrul bucătar scoţian, Gordon Ramsay.

Sursa menţionată a declarat: „Gordon Ramsay a recomandat cele mai bune echipamente pentru bucătărie. Vor avea chiar şi un stand special pentru deserturi, dar şi o sală în care pot fi serviţi 50 de invitaţi.”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victoria şi David Beckham dau 1 milion de lire sterline pe securitate.
 Vizualizări articol: 7336 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Victoria şi David Beckham dau 1 milion de lire sterline pe securitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei