Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 ian 2014 - Anul XIX, nr. 3 (5512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziţie

Primarul din Adâncata se declară nemulţumit de sumele primite de la bugetul de stat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, se declară nemulţumit de sumele primite de la bugetul de stat. Acesta a precizat că  Primăria Adâncata o datorie de 70.000 de lei, sumă pe care administraţia locală  o are de plătit pentru contractele de prestări servicii, de asistenţă tehnică şi pentru cofinanţări proiecte. Primarul Viorel Cucu a declarat că cea mai mare datorie, de 26.000 de lei, se înregistrează la combustibilul consumat pentru intervenţiile specifice sezonului rece. Cucu a precizat că suma trebuia acoperită integral de la bugetul de stat, însă comuna Adâncata a primit doar o treime, adică în jur de 9.000 de lei. Primarul de Adâncata s-a arătat nemulţumit de această situaţie, cu atât mai mult cât, în urma discuţiilor cu factorii responsabili din Consiliul Judeţean, instituţie care a repartizat sumele alocate de la Guvern, a primit asigurări că va fi bine. Viorel Cucu a amintit că la celelalte rectificări bugetare din 2013, comuna Adâncata nu a primit nici un leu, la fel ca multe alte localităţi conduse de primari PDL, subliniind că nu îşi pune speranţe nici în viitor.

„Banii pe care i-am primit la finele anului trecut, 90 de milioane de lei vechi, nu ne asigură decât hârtia de xerox pentru un an de zile.  Pot să spun că în sfârșit a venit Moş Crăciun cu hârtie pentru xerox şi hârtie igienică la Primăria Adâncata. Nu îmi pun speranţe nici în viitor, pentru că au mai fost trei rectificări bugetare când nu am primit nimic. Este prima dată când ne dau câţiva leuţi ca să nu zică că nu ne-au dat ceva. În general, comunele cu primari PDL au primit sume foarte mici, de la 20 de milioane de lei vechi la maximum 100 de milioane”, a declarat primarul comunei Adâncata. Viorel Cucu a spus că şi în acest an, Primăria Adâncata se va baza doar pe resurse proprii, arătând că bugetul comunei pe 2014 se va cifra la circa 13 miliarde de lei vechi, sensibil mai mare decât bugetul anului precedent. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Adâncata se declară nemulţumit de sumele primite de la bugetul de stat.
 Vizualizări articol: 1422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul din Adâncata se declară nemulţumit de sumele primite de la bugetul de stat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei