Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 ian 2014 - Anul XIX, nr. 3 (5512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gwen Stefani lansează o nouă colecţie de haine casual

Gwen Stefani va lansa în primăvară o colecţie de îmbrăcăminte ce conţine piese casual dar elegante, la care a lucrat împreună cu designerul Michael Glasser, expert în creaţii din denim, scrie contactmusic.com.

Noua colecţie se numeşte DWP (Design With Purpose) şi a fost concepută pentru a oferi o alternativă fresh, ultramodernă femeilor care doresc să-şi completeze garderoba.

''Am încercat să avem în colecţie toate piesele de bază şi am renunţat la denim. Iar pentru a umple <golurile> am făcut chiar şi o salopetă și o rochie'', a declarat Gwen Stefani.

Prima incursiune a lui Gwen în modă s-a petrecut în 2004, când ea a lansat colecţia de succes LAMB iar pentru cel mai recent eveniment, ea a făcut echipă  cu OPI pentru o gamă personalizată de lacuri de unghii.

Cântăreaţa a recunoscut că fiii ei, Kingston, 7 ani, și Zuma, 5 ani, au o abordare nerealistă a modei, deoarece au fost influenţaţi de stilul ei de viaţă.

„Am fost răsfăţată, fiind în industria modei. Fiul meu va ajunge să-mi spună <Mamă, am primit azi 20 de noi perechi de pantofi. Cum vine asta?>. Pentru că eu mereu le spun că nu este normal să aibă 20 de perechi de pantofi pentru a proba înainte de a pleca la școală. Oamenii au una sau două perechi. Dar în casa noastră ... ''

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gwen Stefani lansează o nouă colecţie de haine casual.
 Vizualizări articol: 9667 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gwen Stefani lansează o nouă colecţie de haine casual0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei