Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 ian 2014 - Anul XIX, nr. 3 (5512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Loredana pleacă în turneu

După ce a lansat luna trecută single-ul “Lumea ta”, interpretat împreună cu Carla’s Dreams, şi ca urmare a succesului pe care l-au înregistrat concertele “Magic” din noiembrie de la Sala Palatului, Loredana va porni în martie într-un turneu naţional de amploare prin România şi Republica Moldova, informează un comunicat.

“De-abia aştept să pornim cu spectacolul ‘Magic’ în toată ţară şi în Republica Moldova, la Chişinău! Îi aştept pe toţi fanii mei în sălile de spectacole pentru a trăi o experienţă unică şi irepetabilă! Pe curând, cu dragoste!”, a spus Loredana.

Celebra cântăreaţa promite showuri incendiare în Constanţa, Galaţi, Piteşti, Chişinău, Iaşi, Botoşani, Suceava, Oneşti, Bacău, Braşov, Ploieşti, Târgu Mureş, Cluj, Oradea, Timişoara şi Deva. Datele urmează a fi anunţate săptămâna aceasta.

Astfel, fanii Loredanei care nu au putut participa la concertele din noiembrie de la Bucureşti au acum ocazia să îşi vadă idolul în oraşele lor, în spectacole impresionante, cu invitaţi pe măsură şi costume excepţionale. Loredana le va oferi fanilor mai bine de două ore şi jumătate de muzică de toate genurile, de la muzică populară sau lăutărească, până la pop, hip hop sau dance.Playlist-ul concertelor va conţine cele mai cunoscute hituri ale artistei. Evident, din playlist nu va lipsi nici noul single “Lumea ta”, interpretat împreună cu Carla’s Dreams şi lansat la sfârşitul lunii decembrie.

“La concertele mele din noiembrie, publicul a primit cu multă căldură noul single, ‘Lumea ta’, cântat cu Carla’s Dreams, un muzician foarte talentat din Republica Moldova. Mă bucur că am avut ocazia să colaborăm!”, a spus Loredana.

Piesa beneficiază şi de un videoclip, produs de Global Records. Filmările au avut loc în studiourile MediaPro din Buftea şi în parcul Orăşelul Copiilor din Bucureşti, în regia lui Matei Dima, primul român care a câştigat un premiu YouTube.

“Videoclipul a fost filmat la temperaturi foarte mici, dar în ciuda frigului, filmările au decurs excelent! Povestea clipului este despre cum să rămâi copil, despre revoluţia inocenţei şi imaginaţiei într-o lume care a uitat să zâmbească şi să se joace”, a explicat Lori.

Puteţi urmări aici videoclipul piesei Carla’s Dreams feat. Loredana – “Lumea ta”: http://www.youtube.com/watch?v=d6O414DmOkU

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Loredana pleacă în turneu.
 Vizualizări articol: 7561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Loredana pleacă în turneu1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei