Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 ian 2014 - Anul XIX, nr. 3 (5512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Killer şi demon

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Invazia românilor în Insula Mare a Britaniei se pare că n-a mai avut loc. Cel puţin nu la nivelul prognozat de tabloidele lor. Ceea ce înseamnă că tabloidele sunt peste tot la fel. Dar ei nu şi-au dat seama că invazia s-a petrecut la un alt nivel, superior. Nu chiar “de regiune superior”, pentru că Gabi Tamaş nu şi-a reglat încă gipies-ul! De data asta i-am spart pe englezi cu Killer-cheş şi cu Pantili-demon! Cum, n-aţi auzit de numele astea de scenă? Înseamnă că nu sunteţi suporteri adevăraţi, se ştie doar că toţi bărbaţii sunt pe sportpunctro! Cu aceste… să le zicem “licenţe”… postul de televiziune amintit promova meciurile din Cupa Angliei. Eu, unul, am luat-o de bună şi m-am instalat pentru derby-ul Londrei, Arsenal-Tottenham. M-am ales cu o ţeapă, fiindcă meciul nu se transmitea în direct, ci “în premieră”, adică vreo două ore mai târziu! Bineînţeles că am renunţat la o asemenea ciorbă reîncălzită, chiar şi un meci Chiajna-Săgeata fiind mai atractiv, numai live să fie. Am aflat apoi că numitul Killer-cheş chiar şi-a transformat porecla în renume, el scoţându-l din circuit pe Theo Walcott. Prognosticul cel mai pesimist îl plasează pe jucătorul englez în afara Cupei Mondiale, dar l-aş aşeza pe acelaşi palier cu zvonul privind invazia românilor şi bulgarilor. Iar al nostru Chiricheş este plasat în zonă conjunctural, căci Walcott este predispus la accidentări orice i-ai face. Pe vremuri, dacă sufla spre el Bumbescu, adică strămoşul lui Chiricheş, făcea fractură de stres. Walcott este un copil precoce din stirpea lui Owen, adică unul care nu confirmă la maturitate.

În ceea ce-l priveşte pe Pantilimon, “creativii” de la sportpunctro l-au ghicit, în sensul că a fost “demon” pentru propria echipă. Sărmanul băiat a scăpat balonul spre genunchi, de unde a ricoşat direct la un xenofob care l-a executat fără scrupule. Şi uite aşa Manchester City s-a procopsit cu o rejucare în Cupă, taman când avea programată o vizită de lucru în ţara de baştină a patronilor… N-am înţeles de ce Răzvan Raţ a fost evitat de “creativi”, doar echipa lui, West Ham, era şi ea implicată în acest tur de FA Cup. Să fi ştiut ei că Raţ nu va juca în meciul cu divizionara secundă Nottingham Forest? Sau poate au anticipat dezastrul, 5-0 pt Nottingham! Dar, dacă ar fi fost să-i pocească şi lui numele, oare ce le-ar fi trecut prin cap? Dacă aveţi vreo idee…

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Killer şi demon.
 Vizualizări articol: 3013 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Killer şi demon5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei