Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 ian 2014 - Anul XIX, nr. 3 (5512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Prefectul Florin Sinescu i-a trimis ministrului Dan Şova propunerea pentru fluidizarea traficului în zona "Zidului Morţii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava i-a înaintat ministrului delegat pentru proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine, Dan Şova, o schiţă cu propunerea pentru fluidizarea traficului în zona sensului giratoriu de la intersecţia şoselei de centură a Sucevei cu DN 17, acolo unde construcţia din mijlocul drumului naţional a fost numită „Zidul Morţii”, după ce patru persoane şi-au pierdut viaţa în urma unor accidente rutiere.

Prefectul Florin Sinescu ne-a declarat că soluţia propusă pentru a se încerca rezolvarea problemelor de trafic în această zonă ar fi separarea prin scuaruri cu parapeţi a sensurilor de circulaţie de pe DN 17, la intrarea în sensul giratoriu, atât dinspre Suceava, cât şi dinspre Gura Humorului.

„Noi am propus modificarea benzilor de circulaţie, astfel încât intrările în acest sens giratoriu dinspre Suceava şi Gura Humorului să se facă tangenţial cu ruta de rulare a sensului”, a explicat Sinescu. El a spus că această propunere a fost înaintată şi Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale şi Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri din Iaşi. „Această schiţă în care prezentăm soluţia propusă de noi pentru separarea sensurilor de circulaţie va fi analizată de către instituţiile la care am trimis-o, urmând să se ia o decizie cu privire la posibilitatea de a fi pusă în practică. De asemenea, pe lângă separarea sensurilor de circulaţie am propus şi asigurarea iluminatului public în zona sensului giratoriu”, a mai spus prefectul judeţului Suceava. Florin Sinescu a adăugat că realizarea unui astfel de proiect ar presupune şi exproprierea unor terenuri în zona unde DN 17 ar urma să fie lărgit pentru separarea sensurilor de circulaţie.

Reamintim că Florin Sinescu a anunţat luni că în perioada imediat următoare vor fi montate benzi rezonatoare, pe trei rânduri, dinspre Gura Humorului spre Suceava, vor fi suplimentate lămpile cu lumini intermitente, şi vor fi montate benzi reflectorizante pe sensul giratoriu. Sinescu a mai precizat că o altă măsură care va fi luată va fi amplasarea a trei-patru stâlpi de iluminat pe bretelele de acces din sensul giratoriu către şoseaua de centură, precum şi la intrările în sensul giratoriu dinspre Gura Humorului şi Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul Florin Sinescu i-a trimis ministrului Dan Şova propunerea pentru fluidizarea traficului în zona "Zidului Morţii”.
 Vizualizări articol: 1845 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Prefectul Florin Sinescu i-a trimis ministrului Dan Şova propunerea pentru fluidizarea traficului în zona "Zidului Morţii”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Credeti ca vor fi sensibili la problemele noastre? trimis de
( 8 ian 2014, 14:35:46
Sud-istii n-au vrut si nu vor sa avem autostrazi prin Bucovina, au grija lor, sa fie numai la ei. Doar ei sa aiba peste tot autostrazi, constructii deosebite, peste tot acolo pe la ei, prin jur si prin Bucuresti!
Pentru Moldova nu se gasesc niciodata fonduri ca deh, nu-s bani! Moldova este lasata mereu in saracie pentru ca moldovenii sunt blegi si tac!

Ei isi fac acolo in SUD tot ce vor: autostrazi, constructii deosebite in detrimentul moldovenilor care totusi au cersit sa se faca unirea la 7/19 august 1858.

In Moldova foarte rar se face cite ceva, aproape nimica...totdeauna doar prin forte proprii si mereu este tinuta in mare saracie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei