Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 260 (5467)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şedinţă

Conducerile aeroporturilor din ţară se vor întâlni la Suceviţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerile tuturor aeroporturilor din România se vor participa la o şedinţă de lucru care va avea loc în perioada 14 - 15 noiembrie a.c. în comuna Suceviţa. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat că la Suceviţa va avea loc Adunarea Generală a Asociaţiei Aeroporturilor din România. Nechifor a precizat că pe lângă reprezentanții tuturor aeroporturilor din ţară, la şedinţă vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai Guvernului României. Şeful administraţiei judeţene a explicat că la şedinţa de la Suceviţa va fi discutată o strategie comună pentru asigurarea unor servicii de transport aerian într-un model complementar.

„Este greu de crezut că vreun aeroport regional va avea capacitatea să ţină foarte multe curse operaționale pe timp îndelungat pe foarte multe destinaţii. Din acest motiv credem că varianta în care piaţa va fi împărţită pe regiuni aeroportuare, într-un model echilibrat, ar fi una fezabilă pentru toate aeroporturile”, a spus Nechifor. El a adăugat că fiecare aeroport îşi doreşte să aibă cât mai multe curse, pentru că veniturile aeroportuare vin din operarea zborurilor, însă trebuie să fie luate în calcul şi posibilitățile fizice de a transporta persoane din anumite zone către alte destinaţii. „Dorinţa cea mai importantă este să furnizăm servicii de transport aerian către destinaţii cât mai diferite, indiferent că utilizăm aeroporturi de pe o rază de 100 – 150 de kilometri”, a mai declarat preşedintele CJ Suceava.

Cătălin Nechifor a mai precizat că ar trebui să existe un consens astfel încât aeroporturile din ţară să nu fie concurente. Făcând referire la aeroportul din Suceava, Nechifor a arătat că ţinta este de a găsi variante de zboruri low-cost către destinaţii interesante. „Din păcate Suceava stă mai prost în sensul acesta. Nu prea zburăm. Asta e o realitate. Sunt câţiva care zboară foarte des, dar majoritatea celor din Suceava nu prea folosesc avionul din varii motive”, a mai spus Cătălin Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerile aeroporturilor din ţară se vor întâlni la Suceviţa.
 Vizualizări articol: 950 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Conducerile aeroporturilor din ţară se vor întâlni la Suceviţa3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei