Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 260 (5467)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clarificări

Nechifor spune că lucrările programate pentru anul acesta la drumul Suceava-Botoşani au fost finalizate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, a declarat, în cursul zilei de ieri, că lucrările de modernizare a Drumului Naţional 29 Suceava – Botoşani programate pentru anul acesta au fost finalizate. Afirmaţiile lui Nechifor au fost făcute după ce în presă au apărut mai multe materiale în care se sesiza faptul că firmele care lucrează la modernizarea acestui drum şi-au strâns utilajele şi au părăsit şantierul. Trebuie spus că investiția în modernizarea DN 29 Suceava – Botoşani se ridică la suma de 68 de milioane de lei şi este realizată de un consorțiu de firme format din companiile UMB Spedition, Tehnostrade, Consitrans şi Arcada Company.

Cătălin Nechifor precizează că firma UMB Spedition şi-a asumat pentru anul acesta doar pregătirea terenului pentru lucrările care ar urma să fie realizate anul viitor. „Din informațiile pe care le am, au terminat tot ce aveau de făcut în privința casetelor de drum, adică acele intrări pe zone de poduri şi  podeţe, precum şi pregătirile pentru extinderea carosabilului. Ei au terminat ce aveau de făcut anul acesta. A fost un efort foarte mare, au venit cu foarte multe utilaje şi într-un timp scurt au reuşit să facă ceea ce alte firme poate făceau în câteva luni. Important este că s-a pregătit terenul, iar anul viitor, odată cu venirea primăverii, vor putea să înceapă partea de lucrări definitive”, a declarat Cătălin Nechifor. El a explicat că anul acesta au fost realizate lucrările stabilite de proiectant, pentru care a existat finanţare. „Sunt convins că la capacitatea acestui constructor şi la felul în care vor fi bugetaţi banii pentru anul viitor, acest drum va avea contur”, a mai precizat şeful administraţiei judeţene.

Reamintim faptul că inaugurarea lucrărilor de modernizare a DN 29 Suceava - Botoşani a avut loc la mijlocul lunii octombrie 2013, în prezența premierului României, Victor Ponta. Acesta s-a declarat impresionat de desfășurarea de forţe a companiei UMB Spedition, care a adus la inaugurarea lucrărilor nu mai puţin de 98 de basculante, 40 de excavatoare şi circa 200 de muncitori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor spune că lucrările programate pentru anul acesta la drumul Suceava-Botoşani au fost finalizate.
 Vizualizări articol: 1057 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Nechifor spune că lucrările programate pentru anul acesta la drumul Suceava-Botoşani au fost finalizate3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei