Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 260 (5467)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă... 7-13 Noiemrbie 2013

„Interculturalitatea”, sărbătorită la Talcioc Cultural

La Talcioc Cultural se sărbătoreşte Interculturalitatea, se ascultă muzică bună și se petrece până-n zori

Joi, de la ora 19:00, are loc lansarea cărţii „Cuvinte pe spatele tău” de Ilinca Ioana Rusu. Intrarea este liberă. În continuare, de la ora 22:00, are loc Disco Fever cu Bobby Stroe. „Joi lăsăm acasă toate inhibițiile, scoatem de la naftalină pantalonii evazați și mergem la Talcioc Cultural”, anunţă organizatorii. Intrarea este liberă.

Vineri, de la ora 19:00, are loc evenimentul Grătar Barbar fără cântar. „Ti hrănești, di ti jălești”. Zece tipuri de grătar, Bufet garnituri, salate, deserturi. Evenimentul va avea loc în Cafeneaua Artiștilor (Separeu) din Talciocul Cultural. Locuri limitate. Intrare - 25 de lei. Sâmbătă, de la ora 11.30, are loc Teatru de și pentru copii. „Soacra cu trei nurori”, piesă jucată de trupa New Talent. Intrarea este liberă pentru copiii însoțiți de părinți. Pe toată durata spectacolului nu se fumează. Ziua de sâmbătă continuă, de la ora 22:00, cu Medoff Party Heroes, o petrecere plină de muzică bună şi vodcă din belşug. Intrarea este liberă. Rezervări la 0755 222 880.

 

“300 dimineţi călduroase” la Shopping City Suceava

Shopping City Suceava prelungeşte campania „300 dimineţi călduroase”, începută pe 16 octombrie, până la epuizarea stocurilor, oferind clienţilor şansa de a intra în posesia unuia dintre cele 300 de fierbătoare electrice puse în joc în cadrul campaniei.

Pentru a participa la campanie, clienţii trebuie să vină la cumpărături la Shopping City Suceava, să cumpere de 3 ori de minim 100 lei (o dată din hypermarketul Carrefour şi de două ori, în zile diferite, din magazinele din Shopping City Suceava) şi săvinăcu bonul fiscal la info point-ul situat în faţa magazinului Leonardo în aceeaşi zi în care au făcut cumpărăturile pentru ştampilarea talonului. Pentru fiecare bon de minim 100 lei, clientul va primi o ştampilă pe talonul de participare la tombolă. Primii 300 de clienţi care adună 3 ştampile, vor primi pe loc un fierbator electric pentru ceai. Pentru mai multe informații privind regulamentul Campaniei, accesați pagina de Facebook Shopping City Suceava sau website-ul www.shoppingcitysuceava.ro. Magazinele din Shopping City Suceava s-au pregătit pentru anotimpul de toamna şi îi aşteaptă pe pasionaţii de shopping să-şi reînnoiască garderoba cu noile colecţii de sezon.

 

Weekenduri cu filme gratuite pentru copii

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, toţi copiii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava, să vizioneze filme de animaţie, cu cele mai îndrăgite personaje de desene, toate dublate în limba română. Proiecţiile vor avea loc în incinta 3D Café din Shopping City Suceava. Intrarea este liberă pentru cei mici. Sâmbătă, 9 noiembrie, şi duminică, 10 noiembrie, începând cu ora 10:00, copiii vor putea urmări filmul “Motanul Încălţat”.

 

Expoziţia „...din ciclul Bucovina...”

La City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, iubitorii de artă au şansa de a admira, în perioada 5 – 22 noiembrie, expoziţia de pictură în acuarelă „...din ciclul Bucovina...”, a artistului plastic sucevean Dumitru Rusu.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite pentru începători, oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia au ocazia de a învăţa diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. De altfel, pasionaţii vor putea dansa şi în paşi de salsa, bachata, merengue sau tango argentinian. Cursurile se desfăşoară în City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, în fiecare luni şi miercuri, între orele 17:00-18:30.

 

Lecţii de dans pentru cei mici

La Iulius Mall Suceava, zilele de luni, miercuri şi vineri sunt dedicate micilor dansatori. Năzdrăvanii pot învăţa rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot, în cadrul lecţiilor gratuite de dans oferite în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, organizate de la ora 18.00.

 

Târgul de Artă şi Antichităţi, la Iulius Mall

De vineri până duminică, în perioada 8 - 10 noiembrie, amatorii de frumos sunt aşteptaţi la o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi, organizată în parteneriat cu Bucovinart. Parterul mallului va găzdui numeroşi participanţi din toate colţurile ţării, care vor expune cele mai frumoase piese încărcate cu amintiri. Cei care doresc să îşi îmbogăţească colecţiile de obiecte înnobilate cu patina timpului vor putea admira şi cumpăra piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii, cărţi, argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte obiecte ancorate în trecut.

 

Joi, 7 noiembrie

Terry Lee Burns, La Fierărie

Terry Lee Burns, american de origine, hoinar pe bătrânul continent, vine, de la ora 21.00, La Fierărie, cu ritmurile sale de blues, country, old rock şi rock. Donație artist - 10 lei. Rezervări la 0771 262 251.

 

Vineri, 8 noiembrie

Expoziţie de pictură la Galeria de Artă „Ion Irimescu”

La Galeria de Artă „Ion Irimescu” din municipiul Suceava se deschide vineri, 8 noiembrie a.c., la ora 16.00, expoziţia de pictură a artistului plastic fălticenean Gabrel Baban.

Pictura lui Gabrel Baban, despre care criticul de artă Valentin Ciucă scrie în „Dicţionarul artelor frumoase din Moldova” că „respectă elementele de bază ale culorii locale şi-i adaugă accentele revelatoare ale personalităţii”, se remarcă printr-o cromatică marcată de „sobrietate, eleganţă şi sugerează ritmurile de profunzime şi respiraţia naturii”.

 

Expoziţia „Stiluri în perspectivă”

La Iulius Mall Suceava are loc vineri, 8 noiembrie, la ora 18.00, vernisajul expoziţiei cu genericul „Stiluri în perspectivă”, realizată de Valentin-Cozmin Agheorghiesei.

Expoziţia, organizată de Iulius Mall Suceava, Alianţa Pro Bucovina şi Societatea Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina, etalează un număr de 25 de lucrări de pictură şi grafică

(15 picturi în ulei pe pânză şi 10 lucrări de grafică, format A3, executate în cărbune şi peniţă), creaţii în care tânărul artist abordează, de la concret la abstract, peisajul, portretul şi compoziţia. 

 

Sâmbătă, 9 noiembrie

Expoziţia de pictură şi grafică „Acorduri afective”

La „Galeria Tuturor - fără resentimente”, din incinta Complexului Comercial Zimbru Suceava, se deschide sâmbătă, 9 noiembrie, la ora 12.00,expoziţia cu genericul „Acorduri afective”.

Expoziţia, organizată de „Galeria Tuturor - fără resentimente” şi Griffon Engraving Art, etalează un număr de 30 de lucrări de pictură şi grafică realizate de artiştii plastici suceveni Iosif Csukat şi Tiberiu Cosovan.

Picturile în ulei ale lui Iosif Csukat (peisaje, naturi statice şi flori) şi lucrările de grafică ale lui Tiberiu Cosovan (linogravuri care ilustrează imobile şi secvenţe urbane din Suceava de altădată) alcătuiesc împreună tabloul sentimental al provinciei.

Expoziţia va fi prezentată de prof. Roman Istrati.

 

Kids City, ateliere de creaţie pentru copii

Copilul tău este creativ, energic şi adoră picturile pe faţă? Atunci Shopping City Suceava este locul perfect pentru el. Începând cu ora 12:00, aşteptăm copiii să se distreze în cadrul unor ateliere de creaţie unde vor putea să coloreze, să confecţioneze diverse lucruri şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

 

Ateliere de creaţie

Năzdrăvanii vor putea să-şi dezvolte abilităţile în cadrul atelierelor de creaţie tematice, organizate începând cu ora 12.00, în zona KidsLand, de la parterul Iulius Mall. În aceeaşi zi, de la ora 16.00, năzdrăvanii se vor reîntâlni cu amuzantul clovn Bobo. Îndrăgitul personaj îi aşteaptă să se joace împreună, să deseneze şi să modeleze baloane.

 

Duminică, 10 noiembrie

Teatru de păpuşi

Seria evenimentelor dedicate copiilor continuă cu teatru de păpuşi. Duminică, de la ora 12.00, în zona Kidsland, cei mici sunt invitaţi la un spectacol oferit de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă... 7-13 Noiemrbie 2013.
 Vizualizări articol: 1077 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă... 7-13 Noiemrbie 20130.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei