Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 166 (5373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ca-n desenele animate

Bătaie cu hârleţul şi târnăcopul, de la o găină omorâtă cu bicicleta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 31 de ani a fost lovit cu un hârleţ şi un târnăcop de doi indivizi, tată şi fiu, scandalul plecând de la faptul că fiul fratelui victimei ar fi călcat cu bicicleta o găină a agresorilor. Agresiunea s-a petrecut joi după-amiază, în comuna Ciprian Porumbescu.

Conform anchetei poliţiei, joi după-amiază, Alexandru Zaiţ, în vârstă de 31 de ani, împreună cu doi dintre fraţii săi, Dumitrache şi Vasile Zaiţ, efectuau săpături pentru o canalizare la locuinţa unei femei din localitate. Lângă ei, pe drumul public, a oprit un autoturism, din care au coborât Gheorghe Sughin, în vârstă de 53 de ani, şi fiul său, Vasile, de 21 de ani. Aceştia din urmă, precizează poliţia, au sărit la bătaie la Dumitrache Zaiţ, reproşându-i că anterior fiul său le-a omorât o găină cu bicicleta. Alexandru Zaiţ a sărit în apărarea fratelui său şi avea să iasă cel mai şifonat din încăierare. Cei doi agresori, tată şi fiu, au pus mâna pe un hârleţ, respectiv pe un târnăcop, dintre uneltele folosite la săpat de cei trei fraţi.

Conform anchetei poliţiei, Alexandru Zaiţ a fost lovit cu hârleţul peste mână şi cu târnăcopul în cap, cei doi agresori urcându-se în maşină şi fugind după ce victima a căzut la pământ.

Tânărul agresat a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu leziuni uşoare, care nu-i pun viaţa în pericol.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele celor doi agresori, urmând a face încadrarea juridică a faptei în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie cu hârleţul şi târnăcopul, de la o găină omorâtă cu bicicleta.
 Vizualizări articol: 2315 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bătaie cu hârleţul şi târnăcopul, de la o găină omorâtă cu bicicleta5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Scrieti numai prosti trimis de
(21 iul 2013, 00:26:35
auzi la ei laziunu usoare! omu e internat la spital cu clavicula taiata de harlet si cu capu spart de ia intrat osu craniului in creier si voi scrieti asa din burta leziuni usoare .informeazate mai antai si abia dupa aia scrie un articol vezi ca omu e an coma iar agresori tatal e arestat si fiul liber pt colaborare cu politia,liber probabil pana maine poimaine .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei