Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 166 (5373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta a semnat propunerea de numire a lui Silaghi la MT, actul-transmis luni dimineaţa la Cotroceni

Duminică, 21 Iulie 2013 (17:19:30)

Premierul Victor Ponta a anunţat că a semnat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi în funcţia de ministru al Transporturilor şi a precizat că documentul va fi transmis luni dimineaţa preşedintelui Traian Băsescu.

Şeful Guvernului pleacă duminică în Spania, pentru o vizită oficială.

Înainte de plecare, Ponta a anunţat că a semnat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi în funcţia de ministru al Transporturilor şi că a cerut secretarului general al Guvernului să trimită documentul la Cotroceni luni dimineaţa, la prima oră.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, sâmbătă seară, că preşedintele Traian Băsescu i-a spus că îl lasă pe premierul Victor Ponta interimar 45 de zile la Ministerul Transporturilor, pentru a finaliza privatizarea CFR Marfă.

Tot sâmbătă seara, premierul Ponta a afirmat că îi va transmite preşedintelui Traian Băsescu propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi în funcţia de ministru şi că va aştepta un răspuns, adăugând în acelaşi timp că este posibil ca şeful statului, prin amânarea acestui răspuns, să dorească să îi facă lui un dosar penal pentru ce anume va face ca ministru interimar la Transporturi.

El a apreciat că nu are nicio logică să mai conducă interimar Ministerul Transporturilor 45 zile, deoarece banii pentru cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni la CFR Marfă trebuie plătiţi la 60 zile de la semnarea contractului.

Ponta a precizat că activitatea la Ministerul Transporturilor va fi coordonată de secretarul de stat Cristian Ghibu, pe care el, ca prim-ministru şi ministru interimar, îl va gira şi pentru care îşi va asuma răspunderea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta a semnat propunerea de numire a lui Silaghi la MT, actul-transmis luni dimineaţa la Cotroceni.
 Vizualizări articol: 1025 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta a semnat propunerea de numire a lui Silaghi la MT, actul-transmis luni dimineaţa la Cotroceni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei