Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 166 (5373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Fălticeni

Ateliere de vară pentru a ajuta copiii cu nevoi speciale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Timp de două săptămâni, la Clubul oamenilor de afaceri din Fălticeni, Asociaţia ”Euroşansa For Life”, în parteneriat cu Grădiniţa Specială din municipiul Fălticeni, a organizat Atelierele de vară. Acţiunea face parte din Calendarul de activităţi al Proiectului educaţional umanitar “Şansa de a dărui” şi s-a desfăşurat în perioada 8-20 iulie, având ca beneficiari 25 de copii (preşcolari care frecventează cursurile Grădiniţei Speciale, copii care au frecventat cursurile acestei grădiniţe, iar în prezent sunt elevi la şcolile din localitate şi alţi elevi din şcolile fălticenene).

„Scopul acestei acţiuni este de a-i atrage pe copii în activităţi care să le permită o dezvoltare armonioasă, având şansa să-şi petreacă timpul în mod plăcut, dar şi util, lăsând deoparte calculatorul şi televizorul”, ne-a spus prof. Mihaela Sandu, coordonatoarea proiectului.

Activitatea de la cele patru ateliere - Comunicare, Sport, Muzică şi Artă decorativă - a fost coordonată de cadre didactice voluntare, membri ai asociaţiei ”Euroşansa For Life”.

Prezenţi la această acţiune au fost şi elevi voluntari ai asociaţiei, care i-au ajutat pe copii să folosească diferite tehnici pentru a realiza lucrări frumoase din materialele puse la dispoziţie. Aceste obiecte decorative confecţionate în cadrul atelierelor vor face obiectul unei expoziţii cu vânzare organizată cu ocazia Zilelor Municipiului Fălticeni pe Aleea Pietonală. Fondurile colectate vor fi direcţionate copiilor aflaţi în dificultate pentru organizarea unei excursii în judeţul Suceava.

Mariana Sandu a spus: „În acest mod vrem să le arătăm copiilor că munca le este răsplătită. La sfârşitul celor două săptămâni de muncă, lansăm o invitaţie tuturor celor cu inimă mare, celor care doresc să achiziţioneze obiecte realizate în cadrul atelierelor noastre. În ziua de 20 iulie vom avea un stand pe Aleea Pietonală, unde micii artişti îşi vor prezenta lucrările, rod al muncii lor. Merită să îi încurajăm, să îi sprijinim, să le fim alături. Mulţumesc pe această cale celor care au făcut parte din echipa <Euroşansa For Life>, conducerii Clubului Oamenilor de Afaceri, care a găzduit această acţiune, invitatului special Eusebiu Gafiţa, care ne-a încântat, emoţionat şi invitat la joc, părinţilor şi copiilor care timp de două săptămâni au muncit, s-au jucat, şi-au făcut prieteni, şi-au descoperit aptitudini şi calităţi, şi-au învins temerile şi neîncrederea, dovedind că pot”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ateliere de vară pentru a ajuta copiii cu nevoi speciale.
 Vizualizări articol: 1105 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ateliere de vară pentru a ajuta copiii cu nevoi speciale5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei