Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 166 (5373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Unde ne aflăm?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Răspuns: nu ştiu. Am văzut tot ceea ce s-a putut din meciurile echipelor noastre în acest tur 2 preliminar, adică 3 din 4, fiindcă meciul de la Tallin nu s-a învrednicit nici o televiziune să ni-l transmită. Dar chiar şi aşa, urmărind exclusiv grafica online pe site-ul unei case de pariuri, mi-am dat seama că superioritatea Pandurilor a fost copleşitoare, scorul la cornere fiind... 0-16! De aici se poate lesne deduce că numai norocul chior şi o îndârjire ieşită din comun i-au ajutat pe estonieni să scape nebătuţi, iar nouă ne-au furat 2 puncte care în clasamentele pe coeficienţi UEFA ar putea însemna, Doamne-fereşte, multe tururi preliminarii şi în ediţia următoare a cupelor europene. Însă, am mai spus-o, meciul cu Levadia trebuie privit doar ca încălzire pentru turul 3, acolo unde este de presupus că se va găsi şi Petrolul. Paradoxal, deşi tabela a arătat un 3-0 egal cu calificarea, Petrolul a făcut cel mai slab joc dintre toate ale noastre. Asta, în condiţiile în care echipa aia de copii de pescari n-a arătat decât ambiţie. În rest, nici o treabă cu mingea. Dar la fel şi Petrolul, singurul care părea cu adevărat fotbalist fiind Grozav. A venit, e clar, momentul să ne despărţim şi de el, orice minut pierdut pe drumul către o echipă adevărată fiind de natură a-i scădea din valoare. Aici ar mai trebui arătat şi că „Guriţă” nu se dezice de el însuşi, demonstrând că are cam tot atâta treabă cu meseria de antrenor cât are şi Piţurcă. Dacă adăugăm şi lipsa lui Bokila, mai vizibilă decât a lui Rusescu de la Steaua, rezultă că Petrolul are o problemă cu calificarea în grupe. Exact aşa cum are, însă din acest tur, deci mai gravă, şi Astra. Faptul că în minutul în care în loc de 2-0 s-a făcut 1-1 o duce pe Omonia în postura de favorită, Astrei trebuindu-i neapărat să înscrie spre a se mai putea gândi la calificare. Cât despre un egal, 2-2 adică, e greu de presupus. Aşa că mă văd silit să constat că vom merge mai departe cu doar 3 din 4. Vorba-i: cât de departe?
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde ne aflăm?.
 Vizualizări articol: 1242 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde ne aflăm?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei