Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 161 (5368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În trafic

Şoferi beţi, fără permis, traşi pe dreapta de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Teancul de dosare penale întocmite numai în acest an pe numele indivizilor depistaţi în trafic pe şoselele judeţului fără permis de conducere ori sub influenţa băuturilor alcoolice a crescut şi în weekendul ce tocmai a trecut, poliţiştii adăugând dosare noi în urma acţiunilor de control.

Numai în cursul zilelor de vineri şi sâmbătă, a transmis ieri Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, au fost trase pe dreapta opt persoane prinse cu astfel de nereguli în trafic.

Cristian M., de 22 de ani, din comuna Mălini, a intrat, vineri dimineaţă, cu maşina în poarta unei case, după ce a scăpat controlul asupra volanului şi a pătruns pe contrasens. Alcooltestul a indicat o alcoolemie de 0,79 în aerul expirat.

Ionel C., de 34 de ani, din Vatra Dornei, a fost prins şi el cu 0,81 la mie după ce a fost dat jos din maşină, pe raza comunei Vatra Moldoviţei, şi pus să sufle în alcooltest.

Cu subsemnatul la poliţie va da şi Vasile O., de 24 de ani, din comuna Dorna Candrenilor,  prins în ziua mare conducând un autoturism pe o stradă din Vatra Dornei, deşi nu are permis de conducere.

În cele două zile, poliţiştii au depistat iarăşi conducători de motoscutere care nu au aflat ori au ignorat schimbările legislaţiei rutiere în ceea ce-i priveşte, şi anume că trebuie obligatoriu permis de conducere pentru a mai putea conduce mopede pe drumurile publice. S-au ales cu dosar penal din această cauză un bărbat de 61 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, unul de 53 de ani, din Straja, dar şi doi minori de 15, respectiv 16 ani, din Vicovu de Sus, respectiv Straja.

Un bărbat din comuna Grăniceşti, Liviu M., de 40 de ani, a prins curaj după câteva păhărele de rachiu şi a ieşit cu maşina în trafic, deşi nu avea nici măcar permis de conducere. A fost oprit în trafic la Milişăuţi. Cu o alcoolemie de 0,60 în aerul expirat, a fost dus la spital pentru recoltare de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi se va plimba de acum încolo de la domiciliu la Poliţie, Parchet şi, ulterior, la Judecătorie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferi beţi, fără permis, traşi pe dreapta de poliţie.
 Vizualizări articol: 1577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şoferi beţi, fără permis, traşi pe dreapta de poliţie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei