Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 161 (5368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură

Debranşarea de la apă rece a 11 asociaţii de proprietari, amânată cu două zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii din cadrul a 11 asociaţii de proprietari din municipiul Suceava riscă să rămână de miercuri fără apă rece la robinete, din cauza datoriilor foarte mari acumulate către furnizorul de servicii de apă şi canalizare, ACET.

Cele 11 asociaţii de proprietari au acumulat datorii de aproape 500.000 de lei (5 miliarde de lei vechi), adică aproape o treime din totalul datoriilor populaţiei, şi nu au respectat angajamentele de plată a datoriilor restante către ACET.

Deşi debranşarea datornicilor urma să fie pusă în aplicare de astăzi, conform anunţului făcut de directorul economic al ACET, Bogdan Cristache, în şedinţa lunară cu asociaţiile de proprietari, restricţiile de furnizare a apei potabile vor începe de miercuri, 17 iulie, adică după un răgaz de două zile.

„Sperăm ca asociaţiile de proprietari cu datorii să facă eforturi, ca în aceste două zile să achite sumele restante, conform graficului întocmit la semnarea angajamentelor de plată, astfel încât să nu fim nevoiţi să întrerupem furnizarea apei potabile, mai ales acum, în vară”, a spus  directorul economic al ACET.

Cele 11 asociaţii pe care ACET se pregăteşte să le debranşeze sunt 33, 38, 41, 47, 15, 34, 44, 57, 75, T3 şi 36, datoriile acestora fiind aproape o treime din totalul datorat de populaţie către ACET - 1,7 milioane de lei (17 miliarde de lei vechi).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Debranşarea de la apă rece a 11 asociaţii de proprietari, amânată cu două zile.
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Debranşarea de la apă rece a 11 asociaţii de proprietari, amânată cu două zile5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ne intoarcem in evul mediu intunecat trimis de
(15 iul 2013, 11:33:32
Dupa scumpirea apei reci si a canalizarii cu 25% debransarea apei reci este un lucru firesc.Oamenii vor cutreiera padurile si poienile in cautarea de izvoare de apa.Va aparea din nou meseria de sacagiu .Va umbla cu un butoi pe roti tras de cal si va urla prin cartierele Sucevei:apaaaaaaaaaaa !!!Dupa scumpirea gazului cu 8% urmeaza debransarea de la gaz.Oamenii dupa ce cutreiera padurile in cautare de apa vor face gratare pentru a se hrani dupa care vor reveni acasa cu burtile pline.Dupa scumpirea gigacaloriei cu 500% urmeaza debransarea apei calde si a caldurii.Oamenii vor cutreiera padurile in cautare de apa,vor face gratare,se vor imbaia in lacuri statute si se vor incalzi la foc de tabara stropit cu tuica de pufoaica.
1.1  RE: Ne intoarcem in evul mediu intunecat trimis de
(15 iul 2013, 11:39:57
las ca ne facem fantani langa bloc .. mai bine ne apucam de meseria de fantanar!o sa fie cerere mare.. pe mine personal ma doare in ..spate.. oricum sucevenii vor sta in case fara sa scoata mainile din buzunar.. Eu nu inteleg de ce nu se taie apa la fiecare locatar in parte.. ptr ca sunt locatari care au platit apa de cand stau la bloc..iar altii au bagat banu' la ciorap
2.   Ne intoarcem in evul mediu intunecat trimis de
(15 iul 2013, 11:46:49
Pai noi demult vorbim aici de necesitatea contractelor individuale.Atat cu Acet,cu Termica,Eon gaz,Eon electrica.In felul acesta fiecare cetatean si-ar plati singur facturile la furnizori,s-ar desfiinta asociatiile de locatari si totul ar deveni simplu,eficient si civilizat.Dar nu se doreste acest lucru.Totul trebuie sa fie complicat,incalcit ca sa platim si pierderile furnizorilor si armate de administratori si presedinti care costa foarte mult.
3.   * trimis de
(15 iul 2013, 12:01:09
ne-nmormântăm prin programul "ultima casă"
ne spălăm după programul stabilit de ACET
vorbire cu aderenţă la nonsens, cui îi pasă ?
"deşteaptă-te române" e.. şşşt, vorbiţi încet!happy

4.   Ne intoarcem in evul mediu intunecat trimis de
(15 iul 2013, 12:01:44
In evul mediu nuntile aveau loc in general in luna iunie, pentru ca singura baie din an se facea in luna mai si in prima luna a verii viitorii soti inca miroseau acceptabil. Oricum, corpul era deja imbibat de "miresmele" transpiratiei si ca sa mascheze cat de cat mirosul neplacut, miresele purtau in brate un buchet de flori (de aici a ramas obiceiul buchetului purtat de mireasa!) ; "Cada" era, de fapt, un butoi mare, plin cu apa calda. Stapanul casei avea privilegiul de a se imbaia primul, in apa curata. In aceeasi apa urmau la spalat, rand pe rand, fiii si restul persoanelor de sex masculin din familie. Apoi venea randul femeilor si, la sfarsit, al copiilor, in ordinea descrescatoare a varstelor. In final, apaera atat de murdara, incat puteai pierde un bebelus prin ea. De atunci dateaza la britanici vorba "Nu arunca pruncul odata cu apa in care te-ai spalat". Regina Elisabeta I a Angliei a ramas celebra si prin urmatoarea declaratie, facuta cu mandrie: "Fie ca e nevoie sau nu, eu o data la trei luni ma spal !"
4.1  RE: Ne intoarcem in evul mediu intunecat trimis de
(15 iul 2013, 12:13:19
pai daca regina a spus asta..noua de ce sa ne fie rusine?? Ani in urma cand se oprea apa calda la ala Sucevei era plin ca pe plaja la Mamaia.. Acum avem piscina la humor ..si strandul vechi al sucevei ..cine nu isi permite.. Lipoveni si Suceava, daca nu se gandeste cineva sa puna taxa si pe scaldat:)))
4.2  RE: Ne intoarcem in evul mediu intunecat trimis de
(15 iul 2013, 12:15:16
Mi-a venit o ideelaughing decat sa deschid o spalatorie auto ca deja sunt prea multe..mai bine deschid o spalatorie cu dusurilaughing 10 lei /dusul:)) pentru tot sezonul 7 lei /bucata:))
5.   Programul “Întoarcerea oraşului către apă” trimis de
(15 iul 2013, 12:31:13
Articol 2012(promisiuni electorale)
"Un proiect în valoare de zeci de milioane de euro, care îşi propune îndiguirea malurilor râului Suceava pe o distanţă de zece kilometri, stabilizarea celor două poduri, de la Iţcani şi de la Burdujeni, dar şi amenajarea unor zone de agrement pe marginea apei a fost prezentat marţi de primarul Sucevei, Ion Lungu."Probabil ca domnul primar stia de atunci ca Acet va opri apa rece si incerca solutii alternative.
Desi programul ar trebui sa se cheme"Orasul intra la apa".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei