Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 161 (5368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Licenţă pentru libertate, creaţie, leadership şi străinătate Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale a Universităţii “Danubius”

Cariera în domeniul Ştiinţelor Comunicării, specializarea Comunicare şi Relaţii Publice este invitația carierei de a fi tu, de a face ceea ce îți place, de a da viață ideilor extraordinare pe care le ai. Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale din cadrul Universităţii „Danubius” are 100 de locuri la această specializare, 50 la învăţământul cu frecvenţă şi 50 la învăţământ la distanţă. Tu alegi, după trei ani de studiu, dacă vei profesa ca şi specialist relaţii publice, mediator, brand manager, prezentator expoziţii, profesor în învăţământul gimnazial – ştiinţe ale comunicării etc.

Studenții acestei facultăți își desfășoară practica în modernul studio de televiziune GetTV al Universității „Danubius” precum și în redacția Ziarului Danubius News.

 

Persoana fără de care managerul nu reuşeşte: ASISTENŢĂ MANAGERIALĂ ŞI SECRETARIAT

Managerii sunt depăşiţi de volumul activităţilor cărora trebuie să le facă faţă zilnic şi au nevoie de ajutor, de specialişti instruiţi pentru a le fi mâna dreaptă, oameni responsabili şi de încredere care simt pulsul afacerii şi care ştiu cum ar trebui să gândească şi să acţioneze managerul, oameni care au puterea de a lua decizii în lipsa acestuia. Peste trei ani, vor avea prioritate la angajare în faţa managerilor marilor companii 100 de absolvenţi ai acestei specializări care vor putea deveni: asistent manager, şef de cabinet, secretar asistent - director care, printre altele, asistă şeful companiei în probleme de comunicare, de documentare şi coordonare a gestiunii interne a firmei, secretar notariat etc.

 

Carieră cu popasuri internaţionale: RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI STUDII EUROPENE

Cei 50 de candidaţi ai acestei specializări se înscriu cudiplomaţie, capacitate de negociere a conflictelor, atracţie pentru viaţa politică naţională şi internaţională, cunoscători a două limbi străine, fascinaţi de o profesie în cadrul instituţiilor europeneiardupă trei ani sunt absolvenţi pregătiţi pentru a profesa caspecialişti în relaţii internaţionale, consilier pe probleme de relaţii internaţionale şi integrare europeană în instituţii publice şi private, analist de politică externă  etc.

 

TAXA, INVESTIŢIE MINIMĂ PENTRU VIITOR MAXIM

Candidaţii hotărâţi care optează pentru Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale a Universităţii „Danubius”, convinşi de performanţa generaţiilor anterioare şi care se înscriu în prima sesiune de admitere (8 – 30 iulie 2013) au locul asigurat şi beneficiază de reducere de taxă!

Absolvenţii de Bacalaureat care au obţinut media de cel puţin 9.30 au primul an de studii gratuit iar dacă vor continua să fie la fel de buni şi în anii de studenţie, taxa este redusă proporţional cu media anilor de studii, studentul de 10 fiind scutit de achitarea taxei!

Succes!

 

Șef Birou Relații Publice,
Ana Alina DUMITRACHE
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Licenţă pentru libertate, creaţie, leadership şi străinătate Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale a Universităţii “Danubius”.
 Vizualizări articol: 957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Licenţă pentru libertate, creaţie, leadership şi străinătate Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale a Universităţii “Danubius”5.051

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei