Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 161 (5368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Scântei

Soţii Acatrinei au fost excluşi din PRM

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scandalul iscat la nivel naţional în cadrul Partidului România Mare a ajuns şi la Suceava. Declaraţiile şi acţiunile anti-Vadim ale liderului local al PRM, Gheorghe Acatrinei, nu au rămas fără urmări. În cursul zilei de vineri, la Suceava a fost trimisă o hârtie prin care s-a comunicat decizia de excludere din partid a soţilor Gheorghe şi Stela Acatrinei, preşedinte şi respectiv vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PRM.

„În şedinţa Biroului Permanent al Partidului România Mare din data de 7 iunie 2013 s-a hotărât excluderea din partid a domnului Gheorghe Acatrinei şi a doamnei Stela Acatrinei, în conformitate cu articolul 32 din Statutul PRM. Se numeşte preşedinte interimar al Filialei Judeţene Suceava a PRM doamna Saveta Ionesi, care va lua măsuri urgente pentru reorganizarea şi desfăşurarea în bune condiţii a activităţii filialei”, este textul deciziei trimise la Suceava şi care poartă semnătura lui Corneliu Vadim Tudor.

Contactaţi telefonic, soţii Acatrinei au precizat că nu au primit nici o decizie, dar oricum aceasta este „nelegală”.

„Această hârtie nu are nici o valoare, iar zilele lui Corneliu Vadim Tudor în PRM sunt numărate. Dacă nu se astâmpără, va fi exclus din partid şi nu va putea participa nici la Congresul partidului, acolo unde se va alege noua structură de conducere a PRM”, a arătat Gheorghe Acatrinei.

Aceeaşi poziţie a adoptat-o şi Stela Acatrinei, care a precizat că Vadim Tudor nu putea lua nici o decizie, pentru că este suspendat din funcţie de Plenara PRM care s-a desfăşurat pe data de 15 iunie (n.a. – cu opt zile mai târziu faţă de şedinţa Biroului Permanent al PRM prin care s-a decis excluderea din partid a soţilor Acatrinei la care face referire Vadim Tudor).

„Este unul din ultimele abuzuri ale lui Corneliu Vadim Tudor, pentru că nu avea competenţa să ia asemenea decizii. Într-un partid nu se poate acţiona pe bază de dictatură şi presiune, aşa cum doreşte Corneliu Vadim Tudor. O decizie poate fi luată de un for al partidului, dar acesta nu mai există, pentru că pe data de 15 iunie a fost ales un alt Birou Permanent Naţional al PRM, din care fac parte şi deţin funcţia de secretar executiv”, a arătat Stela Acatrinei.

Conflictul dintre cele două tabere este departe de a se fi încheiat şi rămâne de văzut dacă Vadim Tudor va reuşi şi de această dată să-şi învingă adversarii din interiorul partidului.

Gheorghe Acatrinei, în vârstă de 83 de ani, deţine funcţia de preşedinte al PRM Suceava din 2001. El este membru fondator al PRM, din 1991, iar în perioada 2000-2004 a deţinut funcţia de senator, fiind liderul grupului PRM din Senat.

Soţia acestuia, Stela Acatrinei, deţine funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PRM şi preşedinte al Organizaţiei de Femei, iar în perioada 2004-2008 a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, tot din partea PRM.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soţii Acatrinei au fost excluşi din PRM.
 Vizualizări articol: 3106 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 10 voturi
Soţii Acatrinei au fost excluşi din PRM4.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei