Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 161 (5368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ

În Câmpulung Moldovenesc au fost finalizate investiţii de peste 70 de miliarde de lei vechi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, şi-a prezentat, la sfârşitul săptămânii trecute, bilanţul cu investiţiile finalizate de la alegerile locale de anul trecut şi până în momentul de faţă. Mihăiţă Negură a declarat că în primul an de mandat de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc au fost finalizate o serie de investiţii importante în infrastructură, dar şi în domenii precum mediu, social, sănătate sau învăţământ.

Mihăiţă Negură a arătat că una dintre investiţiile finalizate în primul an de mandat este construcţia podului rutier peste râul Moldova, în zona Buneşti. El a spus că valoarea investiţiei a fost de 1,65 de milioane de lei (fără TVA), banii fiind alocaţi prin Programul de dezvoltare a infrastructurii în spaţiul rural. Primarul din Câmpulung Moldovenesc a mai amintit şi de finalizarea lucrărilor de suplimentare a sistemelor clasice de încălzire cu sisteme care utilizează energia solară la Colegiul Silvic Bucovina, proiect finanţat de Administraţia Fondului de Mediu. Mihăiţă Negură a explicat că valoarea totală a acestui proiect a fost de 1,1 milioane de lei, din care o sumă de aproape 200.000 de lei a fost contribuţia primăriei din Câmpulung Moldovenesc.

Negură a adăugat că tot din fonduri alocate de la Administraţia Fondului de Mediu, de 770.000 de lei, a fost realizat proiectul de reabilitare a parcurilor „Ion Creangă” şi „Theodor Ştefanelli” şi a două spaţii verzi în zona Bodea, pe strada Molidului, şi în zona Balta Trestei, pe strada Aurel Vlaicu.

 

Blocurile ANL au fost racordate la reţelele de gaz şi de energie electrică

Mihăiţă Negură a ţinut să precizeze că în ultimul an au fost realizate o serie de investiţii importante la blocurile ANL din Câmpulung Moldovenesc. Primăria a investit 680.000 de lei pentru racordarea blocurilor la reţeaua electrică şi 160.000 de lei pentru racordarea la reaţeaua de gaz metan. Tot la blocurile ANL au fost instalate sisteme de alarmă şi de supraveghere video.

Potrivit bilanţului prezentat de Mihăiţă Negură, în ultimul an au fost finalizate peste 20 de obiective de investiţii, printre care lucrări de reabilitare la reţeaua de alimentare cu apă de pe strada Sirenei, refacerea reţelei de canalizare pluvială pe străzile Nicolae Grigorescu, Ciprian Porumbescu şi Ion Creangă, refacerea acoperişurilor la şcolile Nr. 2 şi Nr. 4, reparaţii capitale la sistemul de încălzire al Şcolii Nr. 4 şi amenajarea unui skatepark. La acestea se adaugă repararea cu mixturi asfaltice pe strada Plaiu Deia şi pe varianta de trafic greu, efectuarea de lucrări de întreţinere a drumurilor nemodernizate, modernizarea mobilierului urban din zona centrală, realizarea de marcaje rutiere pietonale pe DN 17, realizarea iluminatului arhitectural al bisericilor, realizarea iluminatului ornamental pentru sărbătorile de iarnă, precum şi amenajarea parcării de la ambulatoriul de specialitate din Câmpulung Moldovenesc. Mihăiţă Negură a arătat că valoarea celor peste 20 de obiective de investiţii finalizate depăşeşte suma de două milioane de lei (20 de miliarde de lei vechi).

În acelaşi timp, Mihăiţă Negură a precizat că printre lucrările de investiţii aflate în faza de proiectare se numără şi realizarea reţelei de canalizare la blocurile ANL, cu o valoare de 440.000 de lei.

„Vreau să le mulţumesc tuturor câmpulungenilor pentru că m-au onorat cu încrederea lor şi mă oblig să folosesc toată priceperea şi experienţa acumulată pentru a găsi soluţii viabile la multitudinea de probleme cu care ne confruntăm la nivelul municipiului nostru”, a ţinut să precizeze primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În Câmpulung Moldovenesc au fost finalizate investiţii de peste 70 de miliarde de lei vechi.
 Vizualizări articol: 2458 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 4 voturi
În Câmpulung Moldovenesc au fost finalizate investiţii de peste 70 de miliarde de lei vechi2.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(17 iul 2013, 16:17:39
un fraier coclit nik mai mult

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei