Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 161 (5368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Meciul fantomă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unele campionate interne au pornit la drum în Europa, printre primele găsindu-se, firesc, cele estice, ca Rusia şi Ucraina, dar şi... Elveţia! Nici noi nu mai avem mult, aşteptarea fiind de ordinul zilelor. Rapidul tocmai ce a câştigat meciul fantomă cu Chiajna, un baraj scos din burtă de gaşca executivă a Naşului, aia care am văzut cu toţii cum votează, de la dezafilierea Universităţii Craiova. Cei de la Rapid au complicat situaţia prin această victorie, deoarece Chiajna n-are cum să nu întoarcă rezultatul la TAS, în opinia mea. Pur şi simplu, FRF a programat un baraj la care Rapid trebuia să obţină pe teren ceva ce nu pierduse pe teren! Mai „cinstit” era ca Rapidul să fie iertat din prima, pe motiv că i s-a acordat... wild card. Unii suporteri rapidişti, spre cinstea lor, au amendat ridicolul situaţiei, dar clubul nu-şi putea permite să rateze cadoul.

Oricum, farmercul vieţii s-a răspândit la mai tot fotbalul românesc. Iată, pe ruinele Universităţii Craiova iau acum naştere două echipe. Acum să vezi dezbinare la olteni. Şi aici s-a dat dovadă de imaginaţie. Primăria susţine că a reînfiinţat secţia de fotbal a CS Universitatea şi ar deţine palmaresul de până în 1992. Adică tot, mai puţin o Cupă a României! Aşa să fie? Păi în anii 90 mai toate secţiile de fotbal s-au desprins de cluburile-mamă pentru că nu mai doreau să împartă bugetul cu celelalte sporturi, unde nu se puteau da tunuri de acelaşi calibru. Dar nu-mi amintesc să se fi pus vreodată problema ca entităţile rezultate să fi rămas fără palmares. Steaua a avut în sezonul trecut ca laitmotiv 24, adică numărul de titluri de campioană, incluzându-l aici şi pe ultimul. Dacă ar fi să aplicăm tiparul celor de la primăria Craiova, Clubul Sportiv al Armatei Steaua poate oricând să reînfiinţeze secţia de fotbal, care ar redeveni, printre altele, câştigătoarea CCE din 1986! E de reţinut pentru când s-o întoarce Gigi Becali...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Meciul fantomă.
 Vizualizări articol: 1203 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Meciul fantomă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei