Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 161 (5368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

SISTEM DE ÎNCĂLZIRE ECONOMIC ŞI SĂNĂTOS

De peste 5 ani, ALTITERM SRL vinde în judeţul nostru un sistem nou de încălzire a locuinţelor şi spaţiilor destinate diverselor activităţi. Sistemul foloseşte panouri radiante cu infraroşu, sistem modern, cu numeroase beneficii de sănătate asupra organismului uman; dar benefic şi pentru plante şi animale, sistem uşor de montat şi care la nevoie poate fi mutat la fel de uşor în altă locaţie. Pentru a folosi acest sistem de încălzire nu sunt necesare aprobări de la nici o instituţie, nu trebuie proiect, iar deranjul este comparabil cu cel pentru montarea unui tablou de perete mai mare. Pe întreaga perioadă de utilizare, care poate merge până la 30 ani, nu sunt necesare lucrări de întreţinere, revizii sau alte operaţiuni. Sistemul are o garanţie de 5 sau 10 ani în funcţie de model.

Astăzi, când toată lumea caută variante cât mai economice, acest sistem poate aduce în bugetul consumatorului o economie de până la 30% la costurile de încălzire, în condiţii comparabile de exploatare cu alte sisteme. Spre exemplu, la un apartament de bloc de 2 camere, investiţia iniţială, în funcţie de modelul comandat, poate începe de la o valoare de aproximativ 4.000 lei şi pentru a menţine în locuinţă o temperatură constantă de 21 grade, în perioada de iarnă costurile cu energia electrică se situează în jurul valorii de 150 lei lunar. Lucru extrem de important, panourile cu infraroşu Sunjoy asigură, pe lângă încălzire, şi multiple beneficii de sănătate, fiind indicate pentru utilizare în camerele unde locuiesc copii sau persoane în vârstă, precum şi în dormitoare. Aceste panouri au în compoziţie turmalină şi argint coloidal, ionizează negativ particulele de aer, fapt extrem de benefic pentru respiraţie, sistemul distrugând până la 99% din viruşii şi microbii din încăperi. De asemenea elimină mirosurile neplăcute şi împiedică apariţia mucegaiului şi igrasiei în încăperi. Radiaţia cu infraroşu este benefică pentru afecţiuni ale aparatului circulator şi afecţiuni reumatice, în procesul de refacere al organismului, precum şi alte afecţiuni.

Apelând la cei de la firma ALTITERM SRL, cu sediul în Suceava, str. C. Porumbescu, lângă sensul giratoriu din spatele Casei de Cultură, sau pe site-ul www.altiterm.ro, obţineţi orice detaliu necesar.

Firma asigură şi montaj. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SISTEM DE ÎNCĂLZIRE ECONOMIC ŞI SĂNĂTOS.
 Vizualizări articol: 2571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
SISTEM DE ÎNCĂLZIRE ECONOMIC ŞI SĂNĂTOS3.052

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei