Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 161 (5368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Repatizare computerizată

9,80 – ultima medie de admitere la mate-info bilingv, la Colegiul “Petru Rareș”

Luni, 15 Iulie 2013 (20:06:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministerul Educației a făcut publice rezultatele repartizării computerizate a absolvenților de clasa a VIII-a care au participat la prima etapă de admitere la liceu, repartizarea făcându-se în ordinea descrescatoare a mediilor de admitere și în funcție de preferințele elevilor înscrise în fișa de opțiuni.

În urma repartizării computerizate, 140 de elevi din județ au fost admiși la liceu cu medii de admitere cuprinse între 3,79 și 4,99, asta în vreme ce opt absolvenți au fost repartizați având media de admitere 10

Dintre absolvenții cu media de admitere 10, patru au fost repartizați la Colegiul "Petru Rareș", doi la “Eudoxiu Hurmuzachi”, și câte unul la colegiile “Mihai Eminescu” și "Lațcu Vodă" din Siret.

La profilul matematică-informatică, bilingv engleză, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, ultimul elev admis are media 9,80, aceasta fiind și cea mai mare ultimă medie cu care s-a intrat la o specializarea a unei instituții liceale din județ. În anul 2011, la aceeași specializare, după repartizarea computerizată, ultima medie cu care se intrase era de 9,77, iar în 2012 media fusese de 9,74, drept urmare doar candidații bine pregătiți și care au trecut și testul de limbă engleză au bifat această opțiune.

A doua cea mai mare ultimă medie din județ cu care s-a intrat la liceu a fost 9,72, la specializarea mate-info, bilingv engleză, de la Colegiul “Ștefan cel Mare”.

 

Cu ce medii s-a intrat la liceele sucevene

De remarcat este panta ascendentă pe care au urmat-o mai toate mediile de admitere cu care s-a intrat, în acest an, la liceele din județ, fapt justificat de notele mai bune din acest an, de la evaluarea națională.

La Colegiul Național „Mihai Eminescu” s-au ocupat toate locurile din oferta educațională aferentă anului școlar 2013-2014. Ca în cazul multor colegii din județ, cea mai mare ultimă medie de admitere – 9,11 a fost pentru unul din locurile clasei de matematică-informatică. Pentru celelalte specializări, absolvenții au intrat cu note mult mai mari față de 2012. Pentru filologie, media a crescut de la 8,44 în 2012, la 8,99 în 2013, iar în cazul specializării științe sociale, ultima medie de anul acesta a fost de 9,04, mai decât cea din 2012 (8,49).

Cea mai mare ultimă medie de admitere de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” a fost 8,60, la mate-info.

La Colegiul de Informatică „Spiru Haret”, cea mai mare ultimă medie cu care un elev a fost admis a fost de 7,91, la filologie.

La Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, cea mai mare ultimă medie de admitere, de anul acesta, a fost de 8,36, la mate-info.

La Colegiul “Nicu Gane” Fălticeni, cea mai mare ultimă medie de admitere a fost de 9,10, la științe ale naturii. La Colegiul “Mihai Băcescu” Fălticeni, cea mai mare ultimă medie a fost la mate-info – 8,27. La Colegiul “Dragoș Vodă”, cea mai mare ultimă medie a fost de 8,99 la mate-info (față de 6,82 în 2012), iar cea mai mică ultimă medie a fost de 8,29, la filologie.

Rezultatele cu toţi elevii repartizaţi, numărul de locuri şi clasamentele judeţene şi naţionale sunt publicate pe site-ul www.admitere.edu.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 9,80 – ultima medie de admitere la mate-info bilingv, la Colegiul “Petru Rareș”.
 Vizualizări articol: 2049 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
9,80 – ultima medie de admitere la mate-info bilingv, la Colegiul “Petru Rareș”4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei