Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 115 (5322)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Administraţie

Preşedintele CJ Suceava a plecat într-o vizită oficială în Kazahstan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, este prezent, în perioada 21 – 24 mai, într-o vizită oficială în Kazahstan. În primele două zile ale vizitei în această ţară, şeful administraţiei judeţene participă la un forum pe teme economice, după care va lua parte la Conferinţa Naţională Anticriză. Cătălin Nechifor participă la această vizită oficială fără a fi cheltuite fonduri din bugetul judeţului Suceava, scopul întâlnirilor cu oficialii din Kazahstan fiind acela de a îmbunătăţi relaţiile dintre oamenii de afaceri din cele două ţări. De precizat că preşedintele CJ Suceava este prezent în Kazahstan la invitaţia ambasadorului acestei ţări în România, Talgat Kaliyev. Acesta a fost prezent la mijlocul lunii martie a.c. în judeţul Suceava, participând la o întâlnire cu autorităţile judeţene şi cu oameni de afaceri suceveni. În cadrul întâlnirii, ambasadorul Kazahstanului a precizat că această ţară este interesată de produsele alimentare, în condiţiile în care importă 70% din hrană. Talgat Kaliyev a mai spus că ţara pe care o reprezintă caută constructori pentru realizarea în Kazahstan a 3.000 de kilometri de autostradă, care va lega Vestul Chinei de Vestul Europei. De asemenea, Kasahstanul mai are nevoie de firme care să lucreze la realizarea infrastructurii adiacente autostrăzii, hoteluri, moteluri şi benzinării. Până în prezent Kazahstanul a realizat în România investiții de şase miliarde de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele CJ Suceava a plecat într-o vizită oficială în Kazahstan.
 Vizualizări articol: 1622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Preşedintele CJ Suceava a plecat într-o vizită oficială în Kazahstan1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ziarul Время trimis de
(22 mai 2013, 11:23:25
Domnul Nechifor a mai fost in vizita in China.Atunci ziarul South China Morning Post
a prezentat pe larg rezultatele vizitei si numeroasele acorduri comerciale si economice semnate de delegatia Consiliului Judetean.Va dam si articolul de ziar in rezumat:
"曾经有喜欢的故事中,是以往任何时候。从大的王室,一个非常漂亮的女孩
Acum ziarul kazah Время a prezentat rezultatele vizitei si acordurile comerciale discutate in special in domeniul alimentar (produsele traditionale ca branza,casul,slana,jumarile,sarmalele).
Мұңттындырып жанары Жылдарым жылжып барады Жүрегім мәнгі жаралы. Өтер көктем, өтер күз Қалайша жаным екеуміз Табыса алмай кетерміз Жүрегімнің ңсары Жет алмай жаным шаршады Өзіңді ғана аңсадым. Армандаумен өтерміз
Шын сүйгенменен екеуміз Бақытсыз жандар екенбіз.
2.   Am inteles eu gresit? trimis de
(22 mai 2013, 11:58:02
In articol se precizeaza ca acesta tara,adica Kazahstan caută constructori pentru realizarea în Kazahstan a 3.000 de kilometri de autostradă si pentru realizarea infrastructurii adiacente autostrăzii, hoteluri, moteluri şi benzinării. Eu cred ca este tocmai invers.Domnul Nechifor a plecat in Kazahstan sa caute firme de constructii pentru realizarea a 3000 km de autostrada in Romania,pentru infrastructura adiacenta si mai ales pentru a finaliza SOSEAUA DE CENTURA a Sucevei.Sau am inteles eu gresit???

3.   -sa mai si zambim!?! trimis de
(22 mai 2013, 12:57:29
-Radule,eu cred ca nu e valabila nici o varianta,cel puitn in legatura cu autostrada.Pai noi nu avem nici 1000 km de autostrada in toata tara,cum sa facem la ei 3000 km? Iar despre faptul ca domnul Nechifor cauta firme pentru realizarea a 3000 km de autostrada in Romania......cine mai poate crede asa ceva? Poate doar tu! Pai cine-i Nechifor sa caute firme de constructi pentru a face autostrazi in RO? La trimis cumva domnul Ponta? Noi nu am facut nici 20 km la centura Sucevei,si vrei 3000 km de autostrada.Sigur nu se v-a face repede nici 2,5km de pista pe aeroportul Sucevei si tu vorbesti de 3000 km.Sau vrei sa ne vinzi cumva gogosi ca guvernul Ponta v-a face 3000 km de autostrada in Romania? Nu stiu,ii crezi pe toti cititorii monitorului,oameni care mananca tot ce zboara sau chiar nu ai ce face? Nu crezi ca plictisesti oamenii cu comentariile tale? D-nul Nechifor "a lucrat prea mult" si acum avea nevoie de o recreere...in Kazahstan,atat tot.
4.   Așteptăm impresii! trimis de
(22 mai 2013, 20:35:11
Domnule președinte al Consiliului Județean Suceava, ați depus efort prea mult pentru acest județ încât această NOUĂ vizită este binevenită pentru starea dumneavoastră fizică și psihică deoarece "lucrați" în condiții maxime de stres.
Județul arde, iar Domnia Sa se plimbă! O ducem mai greu decât pe vremea predecesorului său. Stimați cetățeni, aveți exact ce ați votat (asta în cazul în care votarea a fost pe bune)!
5.   Totul pentru ei... trimis de
(22 mai 2013, 20:40:12
Sud-istii n-au vrut si nu vor sa avem autostrazi prin Bucovina, au grija lor, sa fie numai la ei. Doar ei sa aiba peste tot autostrazi, constructii deosebite, peste tot acolo, prin Bucuresti!
Pentru Moldova nu se gasesc niciodata fonduri ca deh, nu-s bani! Moldova este lasata mereu in saracie pentru ca moldovenii sunt blegi si tac!
6.   Intram in Asia trimis de
(22 mai 2013, 22:33:41
Avem deschise larg pietele de desfacere ale Uniunii Europene, ni se ofera posibilitatea de a cheltui bani europeni, dar politicienii nostri viseaza la schimburi economice cu tari din Asia.

Macar dl. Nechifor a aflat cum se zice in kazaha la "pesches", "bacsis" sau "spaga"?
7.   ...... trimis de
(22 mai 2013, 22:51:05
CATALINE,RAMAI IN KAZAHSTAN,FACI UN BINE JUDETULUI,TE ROG RAMAI...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei