Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 115 (5322)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

După gratii

Italian arestat la Suceava pentru exploatarea sexuală a unor românce

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Un italian care a exploatat sexual mai multe femei din România a fost arestat ieri după-amiază de Tribunalul Suceava. Giancarlo Ruggeri, de 52 de ani, din localitatea Poirino, a fost reţinut luni după-amiază de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava sub acuzaţia de trafic de persoane. Bărbatul este acuzat că în perioada ianuarie-iunie 2008 a racolat patru femei, cărora le-a promis locuri de muncă în Italia, iar când acestea au ajuns în Peninsulă, le-a obligat să se prostitueze.

Interesant este că Giancarlo Ruggeri a fost reţinut de autorităţile din România la Penitenciarul Bacău, în timp ce-şi vizita o prietenă închisă pentru fapte similare.

Este vorba de Lăcrămioara Puşcaşu, care a fost anchetată la rândul ei de procurorii DIICOT Suceava pentru trafic de persoane. Femeia a fost trimisă în judecată, iar Tribunalul Suceava a condamnat-o, în lipsă, la opt ani de închisoare. Decizia a fost atacată cu apel, dar Curtea de Apel Suceava a respins acţiunea.

Pentru că nimeni nu a mai atacat sentinţa cu recurs, aceasta a rămas definitivă, iar Lăcrămioara Puşcaşu a fost adusă din Italia şi introdusă în Penitenciarul Bacău, acolo unde îşi ispăşeşte acum condamnarea.

Suceveanca este una dintre „colaboratoarele” lui Giancarlo Ruggeri, prin intermediul acesteia italianul reuşind să racoleze tinere din România pe care mai apoi le obliga să se prostitueze.

Giancarlo Ruggeri nu a recunoscut acuzaţiile care i s-au adus, dar în ciuda acestui aspect magistraţii au emis pe numele său mandat de arestare pentru o perioadă de 29 de zile.

Decizia de ieri prin care s-a dispus arestarea preventivă a italianului Ruggeri poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Italian arestat la Suceava pentru exploatarea sexuală a unor românce.
 Vizualizări articol: 4731 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 10 voturi
Italian arestat la Suceava pentru exploatarea sexuală a unor românce5.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei