Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 105 (5312)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Grav

Primarul Aurel Olărean, acuzat că oferă contracte publice în mod fraudulos

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Noi acuzaţii extrem de grave au fost aduse primarului din Rădăuţi, Aurel Olărean, de consilierul local Traian Andronachi. Acesta susţine că o serie de contracte publice sunt atribuite fraudulos de edilul rădăuţean, fără a ţine cont de deciziile Consiliului Local.

În acest sens, Andronachi a adus o serie de lămuriri, legate în special de funcţionarea parcurilor de distracţii din municipiul Rădăuţi.

În şedinţa ordinară a Consiliului Local Rădăuţi din luna martie, Întreprinderea Familială Creţu Manole a depus o ofertă de 30.000 de lei pentru a amplasa un parc de distracţii pentru copii în centrul municipiului Rădăuţi, în perioada zilelor oraşului, respectiv între 1-7 iulie 2013.

„Această cerere a fost respinsă de consilierii locali ai PDL şi de primarul Aurel Olărean. Fără a exista vreo hotărâre de Consiliu Local, în perioada Paştelui şi de 1 Mai, în parcarea din centrul oraşului a funcţionat un parc de distracţii aparţinând unei firme din Huşi. Întrebarea firească este cum s-a putut întâmpla aşa ceva, mai ales că noi, consilierii locali, nu am fost consultaţi pe această temă”, s-a întrebat Traian Andronachi.

În cursul zilei de ieri, Manole Creţu a depus o nouă cerere la Primăria Rădăuţi pentru închirierea parcării centrale în perioada 1-7 iulie, de această dată pentru suma de 50.000 de lei.

„Sunt curios dacă domnul primar Aurel Olărean va da curs acestei cereri sau va accepta o altă ofertă, de numai 10.000 de lei. De altfel, pentru domnul primar pare să fi devenit o practică în a primi sponsorizări de o anumită valoare şi de a tăia chitanţe pentru sume mult mai mici. Din punctul meu de vedere suntem în faţa unor infracţiuni extrem de grave, care nu trebuie lăsate nepedepsite”, a concluzionat consilierul local Traian Andronachi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Aurel Olărean, acuzat că oferă contracte publice în mod fraudulos.
 Vizualizări articol: 2106 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
Primarul Aurel Olărean, acuzat că oferă contracte publice în mod fraudulos4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   % trimis de
(10 mai 2013, 16:07:23
ce legaturi exista intre dumneavoastra si D-l Manole D-le Andronache?
2.   Probabil vrea sa faca o combinatie cu acel Manole trimis de
(10 mai 2013, 16:10:32
dl Andronache ....erai acum cateva zile cu tipul ala de care zici ...Manole ...de etnie roma ...si negociai ceva ...iti zicea de niste bani ...erai pe terasa la 2 mese distanta de mine ...
3.   In ani trecuti a fost Manole de zilele orasului trimis de
(10 mai 2013, 16:17:42
daca ai fost la zilele orasului anul trecut si ai fi dat copilasi in utilajele acestui Manole ....ai fi vazut ca are niste jeguri de utilaje, niste oameni care lucreaza - negri de pe plantatii si mizerabili, ai fi vazut ca te fura la rest, si ai fi vazut ca lasa o mizerie de nedescris. Eu il sustin pe domnul Primar Olarean si spun ca mai mult conteaza calitatea umana si conditiile decat ca i-a cativa lei in plus la primarie. oricum voi psd-isti si uselisti blocati toate proiectele primarului. sa va fie rusine si sa lasati gargara. mincinosilor ....
4.   Diversionistule trimis de
(10 mai 2013, 16:23:30
oricum ai o fata de mincinos si de om care sa tot sa se bage in seama....nu ai treaba acasa? si vezi ca ....vorbeste lumea ca manole o sa iti dea 10.000 lei daca rezolvi. e asa? ne poti spune? eu nu cred ca e adevarat ...dar exista suspiciuni. ai grija ce faci. nu te baga in moicirla cu romii. cauta subiecte de intreres public.... sa cautati sa aduceti niste bani pt localitate ...nu vrajeli din astea ...si gargara ieftina.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei