Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 105 (5312)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iliescu: Înăsprirea măsurilor punitive în trafic se impune, îl susţin pe Ponta

 

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, şi-a exprimat, joi, susţinerea faţă de propunerea premierului Victor Ponta referitoare la înăsprirea legislaţiei rutiere, el apreciind că se impune luarea unor măsuri punitive care să disciplineze şoferii în trafic.

"Sigur, o anumită înăsprire poate a unor măsuri punitive se impune, ţinând seama de experienţă, accidente foarte mari, lipsa de atenţie a şoferilor. Circulaţia e cam la nivelul unor ţări mai bine dotate, mai dezvoltate şi aceasta provoacă foarte multe accidente şi sunt mulţi oameni superficiali, nepregrătiţi, care nu ţin seama că legea e lege", a spus Iliescu.

El a apreciat că se impune luarea unor măsuri punitive care să disciplineze şoferii în trafic.

"Deci, nişte măsuri care să înăsprească cumva măsurile punitive sunt de natură să disciplineze oamenii. Din acest punct de vedere, privesc cu deschidere orice idee", a spus Iliescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că nu i s-ar părea excesiv ca în anumite situaţii să fie confiscate maşinile şi motocicletele, ca sancţiune pentru abateri rutiere grave.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iliescu: Înăsprirea măsurilor punitive în trafic se impune, îl susţin pe Ponta.
 Vizualizări articol: 901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Iliescu: Înăsprirea măsurilor punitive în trafic se impune, îl susţin pe Ponta2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa confiscam masinile trimis de
(10 mai 2013, 11:53:26
1.Polițiștii de la rutieră care îi confiscă mașina lui Gigi Becali riscă să fie bătuți, băgați în portbagaj și duși într-un bar din Pipera, pentru a jura că nu mai confiscă mașini de la machidonii vitezomani.
2.Șoferii de Dacia 1310 consideră că e un mare necaz nu să ți se confiște mașina pur și simplu, ci să ți se confiște mașina după ce tocmai i-ai făcut plinul.
3.Înainte de confiscarea mașinii, există și o sancțiune intermediară, care constă în confiscarea locului de parcare din fața blocului.
4.Dacă pentru viteză excesivă ți se confiscă mașini, șoferii care merg prea încet pe autostradă se așteaptă să primească de la polițiști mașini mai bune, cu care să nu mai încurce traficul.
La doar după cîteva zile după ce declara că şi-ar dori un Cod Rutier care să prevadă confiscarea maşinilor şoferilor indisciplinaţi, premierul Victor Ponta a revenit astăzi cu noi clarificări spunînd că, în mod similar, şi pietonilor li se vor confisca pantofii, adidaşii, espadrilele, respectiv şlapii.
2.   Insistenta trimis de
(10 mai 2013, 20:06:17
Nu inteleg de ce pesedistii insista atat de mult pe importanta combaterii accidentelor. Intrucat nu cred ca le pasa de vietile umane nici cat negru sub unghie, cred ca incearca sa abata atentia de la aberatia guvernarii. In plus (am citit pe un site, undeva) incearca sa dea impresia ca ia de la bogati (masina - simbol al bunastarii!) asemenea haiducilor (doar ca aia erau cinstiti). Altfel, de ce, dintr-o data, asa o insistenta pe subiectul traficului rutier? E clar: nu mai au solutii de guvernare, de a redresa economia, pe care de fapt nu vor s-o redreseze, asa e ordinul Ocultei! Iliescu n-a mai facut "baie" de multime de multa vreme. De unde cunoaste el "nivelul" circulatiei, "superficialitatea" conducatorilor auto si numarul de accidente? Poate basculantele cu care ii scotea pe muncitori sa-i bata pe Ratiu si Campeanu, in anii '90 or fi cauzat asemenea accidente. Intrucat s-au comis infractiuni cu acele basculante (de exemplu, terorism si tentativa de lovitura de stat), vor fi si ele confiscate?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei