Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 105 (5312)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Consecinţă

Fălticenenii riscă să rămână fără apă dacă nu-şi plătesc facturile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Agenţia ACET Fălticeni are dificultăţi în ceea ce priveşte plata facturilor la energia electrică corespunzătoare consumului staţiilor de captare a apei potabile şi staţiei de epurarea a apelor din municipiul Fălticeni.

Aşa cum am aflat de la ing. Vasile Cozma, directorul Agenţiei Fălticeni, dificultăţile se datorează restanţelor mari la plată înregistrate de consumatorii din municipiu, în special de cei care fac parte din asociaţiile de proprietari, de consumatorii de la case, dar şi de agenţii economici.

“Activitatăţile de furnizare a apei potabile şi de epurare a apelor uzate se desfăşoară sub ameninţarea somaţiilor de întrerupere a energiei electrice. Neachitarea imediata a facturilor determină punerea în aplicare a somaţiilor, cu consecinţe neplăcute pentru toţi consumatorii. Ca urmare, solicităm din partea utilizatorilor o mai mare disponibilitate de a achita facturile aferente consumului de apă, atât pe cele curente, dar mai ales pe cele restante. În acest sens stau la dispoziţia clienţilor casieriile de la sediul agenţiei, dar şi casierii de teren, care sunt pe străzi începând cu data de 9 mai”, a spus Vasile Cozma.

Până pe 15 mai ACET Fălticeni trebuie să plătească la E.ON 300.000 de lei (3 miliarde de lei vechi). Restanţele populaţiei totalizează 950.000 de lei, din care 850.000 de lei reprezintă sumele datorate de locatarii de la blocuri şi 100.000 de lei sunt datoriile locuitorilor de la case.

În cazul în care nu se adună sumele necesare achitării facturilor restante la energie electrică, ACET Fălticeni va fi nevoită ca în perioada imediat următoare să restricţioneze furnizarea serviciilor de apa-canal - epurare şi să sisteze furnizarea apei la consumatorii rău-platnici, cheltuielile de debranşare-rebranşare urmând a fi suportate de rău-platnici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fălticenenii riscă să rămână fără apă dacă nu-şi plătesc facturile.
 Vizualizări articol: 1040 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fălticenenii riscă să rămână fără apă dacă nu-şi plătesc facturile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei