Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 105 (5312)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţii

Patru centre sociale din judeţul Suceava vor fi modernizate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat că la patru centre sociale din judeţ vor fi realizate lucrări de reabilitare şi modernizare. Nechifor a arătat că aceste lucrări vor fi realizate în baza unor contracte pe care Consiliul Judeţean şi Direcţia Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului le-au încheiat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Cătălin Nechifor a arătat că cea mai mare valoare, de 2,1 milioane de lei (21 de miliarde de lei vechi), o are proiectul prin care se realizează lucrări de construcţii, reparaţii, amenajări, modernizări şi dotări la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică din Costâna. De un alt proiect, în valoare de 1,1 milioane de lei, va beneficia Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din Zvoriştea.

Şeful administraţiei judeţene a explicat că la acest centru vor fi realizate lucrări de reparaţii la două etaje ale unui pavilion de clădire. Cătălin Nechifor a mai declarat că la Centrul de Plasament „Universul Copiilor” din Rădăuţi vor fi efectuate lucrări de reparaţii şi reabilitare termică în sumă de 316.000 de lei, iar la Complexul Terapeutic „Amadeus” din Siret vor fi realizate lucrări de 220.000 de lei, investiţii în lucrări de reabilitare termică şi de înlocuire a tâmplăriei.

„Aceste proiecte sunt foarte utile şi sper să le putem derula cât mai repede, în aşa fel încât să putem beneficia de timpul favorabil şi să putem să ne pregătim pentru perioada de iarnă, pentru că sunt câteva investiţii care înseamnă şi lucrări de reabilitare termică. Pentru că Suceava este un judeţ în care cheltuim foarte mult cu energia termică pe timp de iarnă, suntem interesaţi să facem investiţii în acest sens, în dorinţa noastră de a scădea foarte mult factura la utilităţi, şi în special la energia termică”, a spus Cătălin Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru centre sociale din judeţul Suceava vor fi modernizate.
 Vizualizări articol: 1072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Patru centre sociale din judeţul Suceava vor fi modernizate5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei