Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 105 (5312)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dispută

Băişanu anunţă alegeri la PNL Rădăuţi pentru duminică, Galan îl contrazice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, şi preşedintele PNL Rădăuţi, deputatul Constantin Galan, se contrazic în privinţa datei la care vor fi organizate alegerile în filiala liberalilor rădăuţeni. Alexandru Băişanu a anunţat în cursul zilei de ieri că alegerile unei noi conduceri în PNL Rădăuţi vor avea loc duminică, 13 mai 2013. Băişanu a precizat că pentru funcţia de preşedinte şi-au depus candidaturile actualul lider al PNL Rădăuţi, deputatul Constantin Galan, şi omul de afaceri Daniel Mironiuc. Acesta din urmă ocupă în momentul de faţă funcţia de vicepreşedinte al PNL Rădăuţi.

„Important este să-i rugăm pe toţi liberalii din Rădăuţi să vină şi să participe la acest eveniment important al PNL, să le urăm succes colegilor care vor candida şi să sperăm că după noile alegeri vom avea o echipă mult mai puternică care să abordeze într-un mod foarte serios campania din 2016”, a spus Băişanu. El a arătat că la alegerile din anul 2016 PNL Rădăuţi are ca ţintă câştigarea primăriei acestui municipiu, precum şi o funcţie de senator şi două de deputat.

Afirmaţiile liderului PNL Suceava, Alexandru Băişanu, cu privire la alegerile din PNL Rădăuţi au fost infirmate de actualul lider al acestei organizaţii, deputatul Constantin Galan. Acesta a ţinut să precizeze că Biroul Politic Local al PNL Rădăuţi a decis, cu majoritate de voturi, amânarea alegerilor interne, în data de 31 august 2013. „Această decizie a fost comunicată atât conducerii judeţene a PNL Suceava, cât şi Biroului Naţional al PNL”, a declarat Constantin Galan. El a explicat că decizia de a se amâna alegerile a fost luată pentru a exista o perioadă în care să fie atraşi noi membri în PNL Rădăuţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu anunţă alegeri la PNL Rădăuţi pentru duminică, Galan îl contrazice.
 Vizualizări articol: 1601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu anunţă alegeri la PNL Rădăuţi pentru duminică, Galan îl contrazice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   WWW trimis de
(10 mai 2013, 16:10:05
CA PRESEDINTE AL PNL RADAUTI CEL MAI POTIVIT ESTE MIRONIUC.
2.   Concluzie trimis de
(10 mai 2013, 20:29:35
Consider că domnul Galan a luat nişte decizii necugetate , iar pentru această greşeală merită taxat ! Domnul Dan Mironiuc s-a comportat diplomat , civilizat , şi-a văzut de banca lui şi merită să câştige aceste alegeri din 12 mai ! Mult succes şi la mai bine !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei