Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 105 (5312)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Pro TV

Suceveanca Diana Căldăraru, în această seară, în finala „Românii au talent”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Diana Căldăraru, adolescenta din Gura Humorului care a vrăjit o ţară întreagă cu vocea ei, a rămas singura reprezentantă a judeţului Suceava în concursul difuzat de Pro Tv -„Românii au talent”, iar finala show-ului de televiziune este programată pentru această seara, începând cu ora 20:30.

Diana (14 ani) se numără printre cei 15 finalişti ai concursului, iar câştigătorul va primi un cec în valoare de 120.000 de euro.

„Adolescenta cu voce de înger”, cum o numesc cei de la Pro TV, i-a fermecat pur şi simplu pe membrii juriului şi pe telespectatori încă de la prima apariţie a sa în concurs, la preselecţii, când a cântat piesa „Against all odds“ a lui Phil Collins.

În semifinale, Diana a impresionat din nou, reuşind să ridice din nou sala în picioare cu vocea ei unică şi emoţia pe care a transmis-o în timp ce cânta la pian piesa Aliciei Keys - „If I ain't got you“.

Micuţa artistă din Gura Humorului s-a calificat direct în finală, iar în această seară vrea să impresioneze din nou.

Diana Căldăraru  este elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Gura Humorului şi cântă de la vârsta de 4 ani, câştigând până acum numeroase premii la concursurile de interpretare, atât cu vocea ei unică, cât şi la pian.

 “Nimic nu este mai important decât muzica. Mi-am descoperit talentul la 3 ani, apoi mama mea a plecat în Italia. Mă doare că nu este lângă mine, dar asta este. Ea îşi susţine părerea că vrea să rămână acolo. Pe mine mă susţine tatăl meu”, e mesajul emoţionant de pe pagină de Facebook a micuţei artiste.

Alături de Diana, în finala „Românii au talent” vor urca pe scenă Gabriela Artene, doamna cu voce de aur, Ghenadie Rotari şi al său acordeon, mentalistul Vlad Grigorescu, corul Fiat Lux, dansatorii de la WhoGonStopUs, Ana Munteanu, artistă care desenează poveşti de dragoste pe nisip, Andra Păcurar şi Alexandru Miculescu, cei care au demonstrat că dansul sportiv şi muzica populară se potrivesc de minune, femeia de serviciu care a învăţat singură să danseze step, Camelia Duta, Bogdan Oltean şi ale sale picturi cu glitter, băieţii de la Classic Beat Orchestra, Mircea Pălămari şi ale sale mişcări robotice, Bruno Icobet împreună cu cei trei prieteni patrupezi, ventrilocul Eduard Andrei Sandu şi trupa Florea, acrobaţii care îţi taie respiraţia cu numerele lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanca Diana Căldăraru, în această seară, în finala „Românii au talent”.
 Vizualizări articol: 2168 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Suceveanca Diana Căldăraru, în această seară, în finala „Românii au talent”5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mult succes! trimis de
(10 mai 2013, 12:43:27
Mult succes! Îți ținem pumnii!
2.   Mai, mai!... trimis de
(11 mai 2013, 02:27:08
…la virsta ei, superficiala, increzuta si cu atitea ifose de vedeta!?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei