Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 77 (5284)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Preşcolari la şcoală

„Ziua porţilor deschise”, cu surprize şi oaspeţi numeroşi, la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Şcolile din Suceava care în anul şcolar 2013-2014 organizează clase zero au pregătit “Ziua porților deschise”, părinții având ocazia de a vedea dacă școala la care vor să-și înscrie copilul corespunde cerințelor lor.

Fiecare unitate de învățământ a pus la dispoziția celor interesaţi informații referitoare la locul de desfășurare a clasei pregătitoare, la posibilitatea organizării programului Școala după școală, la organizarea și dotarea spațiului școlar, activități cu elevii etc.

La Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava, „Ziua porţilor deschise” a fost organizată ieri, zeci de oaspeţi trecând pragul unităţii pentru a vedea care sunt condiţiile de desfăşurare a clasei pregătitoare.

Potrivit prof. Ştefania Domunco, „Şcoala Gimnazială Nr. 1 aşteaptă cu drag oaspeţi cu ocazia <Zilei porţilor deschise>. Programul a început la ora 9.00 şi se va încheia la ora 16.00. Cu bucurie, am întâmpinat preşcolari de la GPP <Prichindel>şi <Pinocchio>,acum avem alături de noi o grupă de la GPP <Aşchiuţă>, urmând să ni se alăture preşcolari de la grădiniţele <Maria Montessori>şi <Dumbrava Minunată>.Am pregătit copiilor câteva surprize la care ei au răspuns foarte bine, iar în prezent cei mici lucrează împreună cu copiii clasei pregătitoare din unitatea noastră, se împrietenesc şi desfăşoară activităţi specifice vârstei, împreună. Sperăm ca în toamnă preşcolarii să păşească cu drag ca elevi ai şcolii noastre”.

Gazdele au pregătit, pentru cei interesați de oferta şcolii, pliante care conțin informații privind înscrierea în învățământul primar, dar și informații despre unitatea și activitățile instituţiei.

Feedbackul oaspeţilor a fost unul pozitiv, viitorii şcolari integrându-se cu succes în mijlocul colegilor lor mai mari.

„Grădiniţa <Aşchiuţă>a venit, cu ocazia <Zilei porţilor deschise>, cu 25 de copii ai grupei mari, pentru a vizita clasa pregătitoare, unde ei vor fi şcolari din toamnă. Cei mici au fost încântaţi, atmosfera a fost una foarte plăcută, au făcut cunoştinţă cu copiii din clasa zero, cu care au lucrat şi cu care au desfăşurat diverse activităţi”, a declarat Rodica Păianu, educatoare în cadrul Grădiniţei cu Program Prelungit „Aşchiuţă”.

Şcolile gimnaziale din judeţ au la dispoziţie prima săptămână a lunii aprilie pentru a organiza „Ziua porţiilor deschise”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Ziua porţilor deschise”, cu surprize şi oaspeţi numeroşi, la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava.
 Vizualizări articol: 3100 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
„Ziua porţilor deschise”, cu surprize şi oaspeţi numeroşi, la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei